Милий чорно-білий котик з Японії виявився талановитим “грузинським співаком”. Ролик з пухнастим артистом опублікував користувач Twitter 11 листопада. Після чого, відео практично відразу стало вірусним і розійшовся по мережі.

Російські користувачі припустили, що кіт живе у Петербурзі, так як відео розмістив на своїй сторінці петербуржець Юрій Мережко з коментарем: "Коли твій кіт вивчив пару грузинських пісень і вирішив їх виконати".

Користувачі Мережі подумали, що Юрій – власник тварини. Але чоловік спростував ці твердження, вказавши на джерело ролика. Справжній господар кота живе в Японії і часто знімає на відео “спів” вихованця. До речі, у чоловіка з Японії не один улюбленець, а судячи з фото, цілих чотири.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

За кілька днів ролик, викладений Мережко набрав більше 11 тисяч лайків і 3,7 тисяч ретвітів.

Найцікавіше, багато користувачів мережі відзначили, що давали прослухати "пісню" кота своїм вихованцям, і вони привели їх до миски.

Тому юзери зробили висновок, що це застільна пісня. Інші припустили, що господар напоїв кота алкоголем.

Багато користувачів зазначили, що кіт дуже забавно співає. Але він явно був дуже незадоволений. Тварина видає цілком мелодійні звуки, роблячи паузи і "затягуючи" мелодію.

Хлопець зняв, як його кіт, крадеться, визирає через ніжки столу і "заводить пісню". А потім з'явилося відео, як вихованець сидить біля господаря і явно намагається йому розповісти, щось дуже важливе.

Нагадаємо, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка після 5 років безнадійних пошуків, випадково знайшла свого кота. Так відомо, що худу і знесилену тварина принесли в один з притулків Луцька.

Також "Знай.uа" писав, в іспанському місті Гранада поліція зупинила чоловіка, який жорстоко бив невинного цуценя. Маленьку німецьку вівчарку відвезли в лікарню. Там їй надали оперативну допомогу. Коли стан песика стабілізувався, поліцейські вирішили його залишити.