У неділю 18 листопада о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться півфінал проекту "Танці з зірками", в якому стане відомо, хто з учасників за крок до перемоги покине шоу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Організатори шоу вже розповіли, що на цей раз зірковим парам потрібно буде станцювати цілих два танці, в одному з яких до них приєднається екс-учасник проекту, який раніше вилетів.

Також відзначається, шо компанію Юрію Горбунову на зоряному балконі складе ще одна відома ведуча та по сумісництву його дружина Катя Осадча. Більше того спеціальними гостями стануть популярний співак Макс Барський та гурт КАЗКА.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що пристрасті на шоу "Танці з зірками" накаляються все більше із кожним ефіром, до яскравих хореографічних номерів додаються ще й постійні інтриги та скандали.

Під час останнього ефіру в неділю, 11 листопада, одна з найсильніших пар проекту Женя Кот і Мішель Андраде несподівано покинули шоу. Хоча судді Катерина Кухар, Діма Монатік і Влад Яма оцінили їх яскравий номер у найвищі 30 балів.

Але за результатами глядацького голосування Женя і Мішель виявилися в зоні ризику разом з Павлом Вишняковим і його партнеркою Юлією Сахневич. Після традиційного "танцю за життя" лише Монатік віддав свій голос за Кота і Андраде.

Зіркова пара зворушливо попрощалася з учасниками проекту та глядачами, висловивши всім подяку. Однак через кілька днів Женя Кот все-таки вирішив висловитися з приводу результатів шоу.

Танцюрист стверджує, що повністю згоден з Монатіком, і це не тільки через те, що він віддав свій голос за пару. Кот вважає себе професіоналом і стверджує, що може з точки зору професії оцінити рівень інших танцюристів. Екс-учасник вважає, що їх танцювальний номер у дванадцятому ефірі був хореографічно складнішим.

"Якщо порівнювати двох зірок, які потрапили в номінацію, особливо останні номери, а особливо їх техніку, то свій голос я віддам Мішель Андраде. Ми виконали неймовірну роботу, Мішель пахала! У неї був мільярд хореографії, дуже багато точних музичних і технічних рухів. Тим більше, вона дівчина, до якої прикутий погляд, а значить, і увага", - наголошує танцюрист.

Нагадаємо, Єфросиніна перетворилася на фатальну жінку.

Як повідомляв "Знай.ua", Камінська похвалилася ляльковим тілом в купальнику.

Також "Знай.ua" писав, що Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Залаштунки 12 ефіру "Танців з зірками" з Артемом Гагаріним