По мірі розвитку технологій з'являється все більше знімків, відео з зображеними на них загадковими фігурами – що потрапили в кадр примарами, як вважають деякі. Скептики звикли списувати на оптичну ілюзію, або звичайний обман.

Однак багато хто вірить, що духи оточують нас весь час, просто ми не бачимо їх. Але камеру обдурити не так легко, і часом привиди з'являються на знімках поруч з людьми, щоб нагадати про своє існування.

Так в мережі з'явився ролик, на якому напівпрозорий шар, названий автором ролика, привидом, не на жарт налякав відвідувачів магазину. Відео з'явилося на YouTube-каналі The Hidden Underbelly 2.0.

На кадрах видно, як біла напівпрозора сфера потрапляє в кадр і рухається до трьох чоловіків. Полтергейст наблизився до одного з них, штовхнув, і чоловік відразу відскочив, розвернувшись до двох іншим покупців. На відео видно, що чоловіки сміються і озираються навкруги.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

За словами одного з очевидців інциденту, чоловік відчув дотик, але нічого не побачив. І подумав, що над ним просто знущаються. Тоді власник магазину переглянув запис з камер відеоспостереження і побачив там примарну сферу.

Але, варто зазначити, не всі користувачі повірили, що на відео з'являється привид. Одні зазначили, що це могла бути просто постановка і оптична ілюзія. Інші помітили, що камера трясеться і рухається, як ніби її тримає людина, а у ролику сказано про камеру спостереження. Вірити чи ні-вирішуйте самі.

Нагадаємо, жители Філіппін стали помічати на чистих підлогах торгових центрів загадкові відбитки брудної босої ноги. Причому відбитки завжди поодинокі і маленького розміру, немов їх залишила дитина.

Так повідомляв портал "Знай.uа", ці 10 страшних замків родом із Середньовіччя приховують в собі не мало таємниць. Полювання на відьом, інквізиція, мракобісся, криваві ритуали все це пам'ятають старі стіни середньовічних замків. Деякі з них, крім таємниць зберігають у собі людські останки.

Також "Знай.uа" писав, на початку 20-го століття англійський спіритуаліст на ім'я Вільям Хоуп стверджував, що виявив унікальну силу між сферами науки і паранормальним явищем - здатність фотографувати справжні духи мертвих.