Нашу планету населяють дивні люди. Деякі з них володіють феноменальними можливостями, мають необычне здібності і приголомшливу зовнішність, які ламають стереотипи, суперечать законам фізики і підривають логіку.

Синє обличчя

Пол Карасон – 57-річний житель Каліфорнії. В 43 роки він почав лікуватися від дерматиту. Протягом 14 років на його організм впливали різні препарати з неймовірними дозами. Із-за застосування колоїдного срібла шкіра чоловіка набула синюватого відтінку. Вживу це виглядає немов грим, дуже природний грим!

Комп'ютерна пам'ять

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Джилл Прайс має чудову пам'ять. Вона пам'ятає кожну подію зі свого життя аж до деталей – незалежно від того, коли це сталося рік тому, день, хвилину або навіть 10 років тому. Пам'ять жінки можна порівняти з обчислювальною машиною – вона ніби збирає необхідну інформацію і активує її в підсвідомості. Ця дивовижна здатність почала розвиватися у Джилл з 12 років. Зараз вона – людина з кращою пам'яттю в світі.

Гумовий хлопчик

Таке прізвисько отримав хлопець Джасприт Сінгх Калра – самий гнучкий людина в світі, який потрапив в Книгу рекордів Гіннеса. У це складно повірити, але він може повернути голову на 180 градусів і приймати невластиві для інших людей пози. І це враховуючи те, що він не докладає для цього особливих зусиль. Він може перебувати в самих неймовірних позах тривалий час.

Силач

Джейк Шелленчсчлягер вже в ранньому підлітковому віці володіє приголомшливою силою. Хлопець використовує свій дар за призначенням – він присвятив себе спорту. Він зайнявся пауерліфтингом. Зараз він здатний піднімати вагу, що перевищує масу її тіла. Хлопець б'є рекорди вже зараз, а він ще росте і стає більш сильним. Що ж буде, коли він досягне статевої зрілості?

Ці незвичайні люди – яскравий доказ того, що наш світ сповнений таємниць і загадок, які з нетерпінням хочеться розгадати.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, що в Книгу рекордів Гіннеса потрапила найстаріша повія в світі

А також про 99-річній жінку, яка за 3 роки пошила 840 комплектів для африканських дітей

Нагадаємо: чоловік прикинувся, що втратив пам'ять, але історія в браузері його видала