Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в спокусливій червоній сукні з відкритою спиною.

Модель стоїть спиною до камери, при цьому повернулася обличчям до фотографа, щоб грайливо підморгнути. Сукня обтягуюча, тому вона відмінно підкреслює соковиту фігуру Ешлі – і груди, і попу. На обличчі моделі стриманий макіяж, а волосся зібране у хвіст. У підписі до фото зірка побажала шанувальникам щасливої п'ятниці.

Шанувальники пишнотілої моделі не залишилися байдужими до її нового фото і почали засипати її лайками і компліментами в коментарях.

"Ох, яке гарне плаття. Де ти його купила?", "Ну дуже сексуальна", "Як тобі вдається так мило підморгувати?", "Милота. Ви диво", "Це тіло моєї мрії", "Остерігайтеся диявола в червоному платті", "Не жінка, а богиня", "Просто абсолютно чудова", "Красива Ешлі!", "Ти виглядаєш приголомшливо!", "Ти найкраща", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Раніше повідомлялося, що спітніла Ешлі Грехем потрясла грудьми на пробіжці. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото з пробіжки на пляжі. Спітніла модель рекламує бренд спортивного одягу і саме в ньому бігає і позує на пляжі. Так, для фотосесії Ешлі наділа строкаті різнобарвні лосини, червоний топ з величезним вирізом на грудях, а зверху накинула фіолетову кофту. Для пробіжки Грехем взула кришталево-чисті білі кросівки. Волосся моделі зібране ззаду в тугий хвіст, а сама вона сидить на лавочці в спокусливій позі.

Популярні новини зараз

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.