Скорпіон

Представники цього знака заслужено вважаються найбільш сексуальними. Вони здатні закрутити голову обраній жінці і примусити її підкорятися будь-яким примхам. Ці хлопці можуть обставити відносини під таким кутом, що партнерка сама, без зайвих нагадувань, буде винагороджувати цього невтомного самця. І вона буде робити це регулярно. А якщо Скорпіонів будуть так щедро винагороджувати, то всю пристрасть і запал вони витратять на відпрацювання знаків уваги. Йому не звикати виступати в ролі альфонса, хоча він себе таким не вважає.

Близнюки

Вони терпіти не можуть нудьгувати і відчувати себе самотніми. Якщо випаде можливість, Близнюк обов'язково заведе легкий флірт з жінкою, незважаючи на різницю у віці. Вони легко пристосовуються до інших умов, якщо відчувають в них себе комфортно. А для затишку Близнюкам багато і не потрібно — смачна їжа, багато грошей і постійні розваги. Та це все їм може дати тільки закохана жінка. Близнюк буде тільки отримувати задоволення, і з боку спостерігати за можливістю догодити протилежній статі.

Стрілець

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Чоловіки цього знака настільки влюбливі, що їм притаманно постійно відчувати нові емоції і переживати враження. З кожною новою зустріччю вони захоплюються обраницею настільки, що готові майже все покласти до її ніг. Але як тільки ейфорія випаруєтся, вони відразу ж вирушають на пошуки нового об'єкта пристрасті. Вони не вважають негожим взяти в жінки винагороду, а чому б і ні? Але якщо Стрільці палають справжньою пристрастю до жінки, то для них немає перешкод для завоювання. Тому ці хлопці часто в хід пускають грошові подарунки, лише б вона обдарувала його особу належною увагою.

Нагадаємо, що ці знаки Зодіаку вважають себе краще за інших.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", ці знаки Зодіаку володіють унікальним розумом і винахідливістю.

Також портал "Знай.uа" повідомляв 10 законів Всесвіту, які ніхто не в змозі ігнорувати.