Курйозний випадок стався в Единбурзі (Шотландія), чоловік, італієць за національністю, не витримав постійних скандалів з тещею і придумав хитромудрий план, як їх уникнути.

Так 52-річний Сальваторе Манніно вирішив прикинутися, що втратив пам'ять. Адже вічне "ниття тещі" не давало чоловікові спокійно жити. Про це передає internetua.com.

Проте чоловік не врахував маленьку деталь – браузер після себе треба чистити. Перед тим, як втратити пам'ять чоловік детально вивчав питання в пошуковиках на своєму комп'ютері. І втілив задум у життя.

Стурбовані родичі викликали медиків і поліцію. В ході проведення розслідування правоохоронці виявили на комп'ютері чоловіка пошукові запити "Як зникнути" і "Як зімітувати втрату пам'яті".

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Тут все і стало на свої місця. Пізніше чоловік зізнався, чому зробив такий вчинок.

"Я зробив це, щоб втекти від ниття тещі. Я ніколи не втрачав пам'ять. Я хотів довести своїй сім'ї, що їм важливий. Я хотів повернути статус чоловіка і батька, бо відчував, що теща просто зайняла це місце", — пояснив свій вчинок чоловік.

Поліція має намір притягнути чоловіка до відповідальності за неправдиву інформацію.

До речі, вчені відзначають, що останнім часом з'явилося багато пар, які нещасливі разом. При цьому вони не розривають важкий шлюб і продовжують перебувати в відносини, які приносять їм значну кількість страждань. Психологи спробували відповісти, чому так відбувається.

За словами психологів, пари, які не бажають продовжувати стосунки, не можуть їх розірвати не з егоїстичних міркувань.

Вчені провели дослідження, що складається з двох частин. Для початку вони опитали більше тисячі осіб, що перебувають у романтичних стосунках. Потім вони простежили за цими парами протягом 10 днів.

У другій частині експерименту взяли участь 500 осіб, які розмірковували над розлученням. За цими людьми психологи спостерігали протягом двох місяців.

Вченим вдалося з'ясувати, що люди набагато рідше вирішуються на розлучення, якщо думають, що партнер до них сильно прив'язаний. Як з'ясувалося, перервати нещасні відносини людям не дозволяє турбота про партнера, а не егоїзм.

Нагадаємо, кожен знак Зодіаку володіє своїми добрими сторонами і недоліками, які дуже важко буває прийняти. Особливо, якщо це стосується взаємовідносин у сім'ї та з тещею зокрема.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Полтаві 70-річна пенсіонерка перехитрила телефонних шахраїв, які вимагали у неї 2 тисячі доларів і допомогла поліції їх затримати.

Також "Знай.uа" писав, ціла область шукала рибака, який не хотів йти додому.