Ліліан Вебер – чудова 99-річна мешканка штату Айова, якої багато хто захоплюється. Вона присвятила своє життя благодійності. За останні 2 роки американка пошила 840 комплектів одягу для нужденних африканських дівчаток і хлопчиків. Вона не збирається зупинятися на досягнутому. До свого 100-го дня народження жінка планує пошити ще 160 нарядів, щоб досягти мети – створити 1000 комплектів. Вона не вважає себе героєм. Ліліан переконана в тому, що допомога незахищеним дітям, які народилися і ростуть у неблагополучних умовах, - це її громадянський обов'язок.

Жінка співпрацює з некомерційною християнською організацією під назвою Little Dresses for America. Вона ощасливила вже не одну сотню дітей, які дорожать її увагою і турботою. Слоган організації – Ми шолом африканкам не тільки плаття, ми шолом їм надію.

Варто відзначити, що жінка створює унікальний одяг. Африканські діти цілком можуть вважати себе модниками. Американка вкладає всю себе у створення кожного виробу. Вона шиє все за стандартними викрійками. Але кожна річ має індивідуальну прикрасу, що робить її дизайнерською.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Погодьтеся, Ліліан гідна поваги і навіть захоплення. Далеко не кожен чоловік здатний на такий благородний і безкорисливий вчинок. Особливо у такому віці.

Раніше "Знай.uа" вже писав про африканських дівчаток, які у 8-річному віці змушені виконувати подружній обов'язок

Читайте також: 5 сильних особистостей, які доведуть вам, що на шляху до досягнення мети не існує перешкод

Нагадаємо: в Австралії відважний безхатько спробував зупинити терориста