1. Дочекайтеся зручного випадку. Якщо ви хочете познайомити людей один з одним, то важливо, вибрати відповідний для цього час. Не варто перебивати, або ж за руку вести людину знайомитися з іншою людиною.

2. З'ясуйте, яке з двох експонованих осіб має більш високий статус або положення в соціальному середовищі. Це важливо знати, тому що людина нижче за статусом завжди повинен бути представлений людині, який вище за статусом. Це базові правила етикету, які загальноприйняті в усьому світі.

3. З'ясуйте, яке обличчя з двох в діловій обстановці має більш високий статус, або авторитет. В діловій обстановці жінки як і раніше вище над чоловіками, а літні люди над молодими, але посаду перевершує вік і стать. Про це теж не варто забувати. В іншому випадку, це буде поганим тоном під час знайомства, змушуючи людей червоніти.

4. Завжди називайте ім'я людини, що володіє високим статусом, і уявляйте йому людини нижчій посаді. З початку можна заплутатися, але незабаром це увійде в звичку.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

5. Надавайте довідкову інформацію, щоб допомогти людям почати розмову. Але це потрібно зробити тільки після того, як ви представили людей один одному. Однак, якщо вони і так говіркі, так навіть краще.

Нагадаємо, що психологи розповіли, в який момент відносини починають перетворюватися на побутове насильство. Як виявилося, пари просто не розмовляють і не діляться своїми почуттями.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що кожен чоловік хоче бути справжнім мачо в ліжку. Однак, такі чоловіки не бачать того, що помічають жінки. Саме про таких “фейлах” і піде мова. 8 головних причин невдач в ліжку.

Знай.uа писав, що психологи розкажуть, як зрозуміти дівчині, що її хлопець скоро з нею попрощається. Адже почуття не вічні, а закономірності в поводженнях цьому можуть сприяти.