У понеділок, 13 листопада, на популярному українському курорті виявили дивну знахідку, яка може викликати справжній фурор у світі науки.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що мешканка Мелітополя Любов Грибовська виклала пост у соцмережі, в якому розповідає про знайдену "дивну" ляльку.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Жінка розповіла, що цю знахідку виявила технічка бази відпочинку ще влітку 2012 року у Кирилівці на території Федотової коси. Імовірно, ляльку викинуло на берег під час шторму.

Дивна лялька вироблена з білої шкіри, але від часу шкіра вже втратила свій первісний вигляд і потемніла. Не знаючи, що робити з незрозумілою знахідкою, жінка поклала її в комору і на декілька років забула про її існування. Але днями мешканка Мелітополя перебирала речі і лялька попалася їй на очі.

Жінка виклала пост та фото ляльки в надії, що хтось із краєзнавців Мелітопольщини зацікавиться знахідкою і розповість їй, що ж це все-таки за лялька ... Однак поки що краєзнавці міста мовчать.

Нагадаємо, рибалка на ім'я Гас Хатт, який проживає в Новій Зеландії, як завжди відправився рибалити на пляж Матата, зазвичай Гас рибалить в іншому місці неподалік, але в цей день вирішив змінити локацію. І тим самим врятував життя малюкові, пише The Sun.

Так чоловік побачив у воді ляльку, яку вирішив витягнути. Але коли він виловив знахідку з води, та запищала і виявилася справжньою дитиною. 18-місячний хлопчик втік з намету батьків. І потрапив у біду.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у сучасних іграшок можна знайти купу недоліків: перше – вони дуже дорогі, а матеріал не завжди якісний, часто створюють досить безглузді і дивні іграшки.

Чого тільки варті популярні кукли-зомбі Monster High, про які мріє кожна дівчинка. Часто батьки незадоволені зовнішнім виглядом іграшок і сумніваються купувати їх дітям чи ні.

Також Знай.uа писав про те, що Кайлі Дженнер приміряла на себе образ легендарної ляльки Барбі.