Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Мем зі здивованим Пікачу тепер у HD-версії

Буквально нещодавно мем про здивованого зі власних невдач з відкритим ротом покемона Пікачу перейшов у HD-формат. Варто відзначити, що зображення малюка Пікачу у високому дозволі не тільки ідеально підходить до різних життєвих приколів, але і може влаштовувати кросовери з «Грою престолів» і «Володарем перстня».

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Вперше зображення покемона Пікачу, що здивовано відкрив рота, набрала популярність пару місяців тому. Невідомо, в якому з епізодів мультсеріалу міг бути зроблений цей скріншот, але першим перетворив його на мем користувач Tumblr з нікнеймом popokko.

Уточнимо, що звичайний мем «здивований Пікачу» показує, як дії його героя приводять до начебто очевидного і очікуваного результату, але він все одно дивується з того, що сталося — аж з відкритим ротом.

Райан Рейнольдс пожартував над Блейк Лайвлі з допомогою мема

Тільки нещодавно популярний голлівудський актор Райан Рейнольдс зазначив 42-річчя, а тепер же актор знову привернув увагу публіки, пожартувавши над своєю дружиною Блейк Лайвлі.

Так, в Twitter Рейнольдс прокоментував популярний мем і пожартував, що Блейк зраджує йому з привидами: "Значить таким чином я про це дізнався?".

На фотографії зображена американка Аметист Реалм, яка стала популярною через своє зізнання в тому, що у неї "був секс з 20 примарами" і за одного з них вона "зібралася заміж". До речі, користувачі з захопленням відреагували на жартівливий підпис кумира і відзначили схожість дівчани із зіркою "Пліткарки": "Ця жінка схожа на Блейк Лайвлі", "О ні... вона схожа на Блейк!".