Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами.

Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото з пробіжки на пляжі. Спітніла модель рекламує бренд спортивного одягу і саме в ньому бігає і позує на пляжі.

Так, для фотосесії Ешлі наділа строкаті різнобарвні лосини, червоний топ з величезним вирізом на грудях, а зверху накинула фіолетову кофту. Для пробіжки Грехем взула кришталево-чисті білі кросівки. Волосся моделі зібране ззаду в тугий хвіст, а сама вона сидить на лавочці в спокусливій позі.

"Потійте, але зробіть це модно. Колекція @adidaswomen призначена для того, щоб бути такою ж сильною і сміливою, як і ви!", - підписала знімок Ешлі Грехем, а шанувальники пишнотілої моделі почали засипати її лайками і компліментами в коментарях.

"Ти дуже гарна, навіть коли спітніла", "Ви на цьому фото виглядаєте просто крихітною", "Прекрасна, симпатична Ешлі", "А чому ви не на показі Victoria's Secret?", "Ви виглядаєте прекрасно з таким тілом", "Дуже солодка", "Я люблю тебе, Ешлі", "Це одне з кращих фото", "Ви завжди виглядаєте симпатично", "Ви стали для мене натхненним і змусили мене відчувати себе більш комфортно у власній шкірі!", "Дуже сексуальна жінка", "Ви – чисте натхнення", "Ти виглядаєш, як прекрасна спокуслива версія Єви Мендес", - пишуть захоплені шанувальники.

Популярні новини зараз

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.