Міранда Мелдрум – 13-річна мешканка Брістоля. У своєму юному віці вона співає просто чудово. У квітні 2017 року з нею трапилося щось жахливе – відбулося тяжкий крововилив у мозок. Спочатку дівчинка страждала від сильного головного болю, а незабаром раптово втратила слух. Потім її паралізувало руки.

Міранду негайно привезли в Брістольський дитячий шпиталь. Тут їй терміново зробили операцію. Але результат операції виявився страхітливим – у дівчинки розвинувся так званий синдром замкненого тіла. Його суть полягає в тому, що вона все чує і в повній мірі розуміє все, що відбувається навколо. Але вона ніяк не може на це відреагувати, не може поворухнутися у зв'язку з тим, що її повністю паралізувало.

Навіть найдосвідченіші фахівці на 95 відсотків були впевнені в тому, що дівчинка вже не зможе одужати і ніколи не повернеться до звичного, нормального життя. Мама Міранди вирішила, що ні в якому разі не можна здаватися. Дівчинка провела у лікарні довгих півтора року. Весь цей час її мама була поруч з нею. Вона розмовляла з дочкою, читала їй книги, листи від друзів і близьких, включала їй різні кінострічки. Одного разу мамі в голову прийшла незвичайна ідея. Вона подумала про те, що дівчинку може врятувати її талант до співу. Вона попросила дозволу у лікарів на те, щоб принести в палату синтезатор.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

В один прекрасний день, коли мама грала для своєї дочки красиву мелодію, сталося справжнє диво. Міранда змогла поворушити пальцями. У це складно повірити, але саме музика, мамина любов і віра повернули хоробрій дівчинці владу над тілом.

Зараз 14-річна дівчинка проходить тривалий і непростий курс реабілітації. Вона заново вчиться розмовляти, ходити і робити інші, здавалося б, елементарні речі. Мама і лікарі щиро вірять у те, що незабаром дівчинка знову зможе ходити в школу.

Портал "Знай.uа" вже писав про кумедного песика, який випадково наспівав пісню Брітні Спірс

А також про прості способи зробити так, щоб кіт і собака подружилися

Нагадаємо: 12-річний хлопець цілий рік розробляв компьютерну гру