Валерія Лук'янова, більш відома в мережі як одеська Барбі, часто викладає в мережу відверті фотографії. У дівчини, яка шляхом пластичних операцій перетворила себе в ляльку, 542 тисячі підписників в Instagram. Цього разу дівчина записала відео в спортзалі, в якому пропонує фоловерам допомогти схуднути.

"Курс по талії. Можливо все, під моїм ретельним наглядом. Замовлення Дірект", - підписала відео Лук'янова, пропонуючи за гроші свої послуги. На відео, яке дівчина знімає в дзеркало в спортзалі, вона позує в коротеньких спортивних шортах і в топі. Таким чином Барбі демонструє ідеальну фігуру і пружні груди.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати відео Валерії в мережі. Так, серед коментаторів знайшлися й такі, кому вона вже допомогла схуднути. А деякі заздрять її стрункій фігурі і відмінній формі. Також є ті, які скептично ставляться до Лери та її образу.

"Струнка. Слухайте Леру, вона вас навчить мати фігуру мрії. Мені допомогла в свій час схуднути. Мотивація на висоті і досвід", "Ну в моєму випадку Валерії доведеться біля мене з битою стояти. Наглядати", "Валерія, як часто Ви тренуєтеся і бігаєте?", "Дуже сексуальна дівчина", "Красуня", "Красива", - пишуть фоловери в коментарях до фото Валерії Лук'янової.

Раніше повідомлялося, що одеська Барбі Валерія Лук'янова зганьбила матір тільки одним фото. Дівчина, яка заявляє, що вона зробила собі тільки груди, а все інше – натуральне, вирішила підтвердити свої слова, опублікувавши фотографію матері. Як планувала Валерія, фолловери повинні були подивитися на знімок і побачити, яка в неї чудова генетика, і припинити звинувачувати її в походах до пластичних хірургів. Але користувачі найчастіше жорстокі і нещадні з критикою до Лук'янової. Замість того, щоб захоплюватися, Валерію обсміяли, зазначивши, що мати набагато гарніша, ніж вона, завдяки тому, що нічого з собою не робила.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Нагадаємо, одеська Барбі обмазалась незрозуміло чим і вчепилася в волохату кулю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що одеська Барбі роздяглася, щоб мудрувати.

Також портал "Знай.uа" писав, що одеська Барбі у відвертому купальнику розповіла про своїх стандарти.