Український гурт "Бумбокс" готує новий альбом "Таємний Код".

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що запис альбому відбуватиметься на легендарній французькій студії звукозапису "La Fabrique" у Сен Ремі де Прованс під керівництвом саундпродюсера Hervé Le Guil.

Відзначається, що український гурт працює в "La Fabrique" лише над кількома піснями, які ще навіть не мають назв.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Я ніколи не записувався в студіях, які накопичують матеріал з урахуванням накопичення холів. Тобто тут на кожному кроці стоять мікрофони - в кімнатах, на сходах, всюди. Коли ти граєш, вони записують все, навіть найменші відгомони звуку. І весь цей шум йде в запис. Це дуже незвично, але як звучить запис!", -каже лідер гурту Андрій Хливнюк.

Зараз музиканти працюють над двома піснями і до від'їзду планують закінчити третю.

"Але в альбомі не може бути трьох пісень або чотирьох пісень. Так що думаю, ми ще повернемося в "La Fabrique", – додав Хливнюк.

Разом з тим варто відзначити, що шанувальники українського гурту "Бумбокс" запідозрили, що пісня "Вахтерам" — не про коханців, а про наркоманів.

Інтернет-користувачі спершу визначили, що "плюшки, які холонуть" — не випічка, а пізніше виявили набагато більше прихованих смислів в інших рядках композиції.

Користувачка Facebook Ольга Лунарева поділилася скріншотом листування, в якому обговорювалася пісня.

"Що з мене взяти, я до 25 років думала, що в пісні про білі шпалери "кофеек, плюшки стынут" — це про випічку. Ще думала, ось це у них там драма, а вони паралельно булочки печуть", - написала одна з учасниць діалогу.

В коментарях до посту користувачі прийшли до висновку, що під плюшками мається на увазі гашиш, "чівава" на сленгу означає наркотик, що виготовляється кустарним способом, а вахтери в хрущовці — наркомани, які по черзі роблять один одному ін'єкції наркотиків. На це також вказує словосполучення "чорний посуд" — він закоптився від виготовлення заборонених речовин.

Багато коментаторів пішли далі, заявивши, що "кава" — це готовий до вживання героїн, а герої пісні, "втратили нитку", насправді не можуть знайти вену.

Нагадаємо, переможець X-Фактора вразив прихильників грандіозним перевтіленням.

Як повідомляв "Знай.ua", схудла Джамала прикрасила український глянець.

Також "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.

Андрій Хливнюк (Бумбокс). Зе Интервьюер.