Для деяких з нас его - це справжній камінь спотикання, який заважає нам працювати, будувати стосунки та жити. Читайте у матеріалі Clutch про 7 хворобливих проявів его.

Виклик на бій

Тобі зі всімв хочеться мірятися. У число твоїх улюблених фраз входить: "Мені б твої проблеми!". Психологи пояснюють, що постійна спроба поставити свої труднощі вище інших - це маркер бажання довести свою важливість.

Самобичування

Самобичування – це наслідок того, що не зійшлися установки его і зовнішня картинка. Людина звинувачує себе, що є хтось кращий за неї й не виходить життя без програшів і слабкостей.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

дівчина біля моря

Спрага уваги

Ти постійно намагаєшся виділитися, тобі дуже важливо, щоб помічали твій одяг, розум і почуття гумору. Уявна унікальність і компліменти - єдине, що змушує тебе відчувати себе значущою.

дівчина, сон

Помилкова скромність

Ти не вмієш приймати компліменти, але насправді ти просто прикриваєшся скромністю, щоб чути приємні слова знову і знову.

дівчина, сон

Режим вчителя

Тобі постійно треба відкривати комусь очі і вказувати йому на шлях істинний. Так, бажання поділитися досвідом нормальне, але не коли воно переходить всі рамки. Тоді ти просто ставиш себе вище інших і показуєш свою гординю.

Любов до суперечок

Ти завжди до останнього доводиш свою точку зору, навіть якщо в якийсь момент розумієш, що не права. Зробити помилку для тебе - це все-одно, що визнати свою ущербність.

Роздратування і гнів

Якщо щось зробити не так, у тебе відразу ж починається неймовірний напад люті. Ти не приймаєш, як щось може йти не за твоїм сценарієм. Его — це певні очікування до людей і ситуацій у житті. Під його диктовку ти відновлюєш "справедливість" і борешся за "правду".

дівчина засинає

Нагадаємо, японські вчені вперше виявили три підтипи депресії.

Раніше Знай.ua повідомляв, за словами психологів, пари, які не бажають продовжувати стосунки, не можуть їх розірвати не з егоїстичних міркувань.

Також Знай.ua писав, 7 секс-поз для отримання максимального задоволення.