Раніше існувала думка про те, що оскільки жінки намагаються побудувати свою кар'єру, а тільки потім займаються сім'єю, це загрожує їх здоров'ю майбутніх діток

Вчені досить довго сперечалися з цього приводу, намагаючись довести протилежне. Проте, як з'ясувалося, є ще й інша сторона медалі. Оскільки у нас двоє батьків, потрібно задуматися і розуміти, що чоловіки роблять не менший внесок у розвиток плоду.

На думку вчених, чоловікам варто подбати про те, щоб створити сім'ю до 35 років, до цього ж віку і зачати дитини. Вважається, що це оптимальний вік, коли є можливість захистити його від хвороб і знизити ризик передчасних пологів.

Для того, щоб прийти до такого результати, вчені провели досить серйозний експеримент. З його допомогою вдалося встановити вікове обмеження. Так, для одержання найбільш точних результатів досліджували здоров'я 40 мільйонів дітей. Ризик ускладнень виношування настає в тому випадку, якщо батькам на момент зачаття було близько 35 років, і різко зростає після 45 років.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Це пов'язують з новими мутаціями в ДНК сперматозоїдів, що згодом позначається на рості і розвитку плоду. Якщо порівнювати здоров'я і рівень розвиток малюків, батьків яких було 25-34, знижують ризики патологій десь на 5%.

Також жінкам варто готуватися до того, що доведеться під час вагітності пройти курс інтенсивної терапії і якийсь час навіть полежати на збереженні. Якщо вік батька більше перевищує 50 років, існує ймовірність того, що доведеться робити штучну вентиляцію легенів при народженні.

Також цікаво, що у деяких матерів впродовж може розвиватися діабет, якщо вік батька перевищує ці межі норми. Так, дослідження показали, що десь 30% у жінок більше шансів зіткнутися з небезпечним недугою. Саме тому, коли ви плануєте зачати дитину, вчасно подбайте про всі складнощі і постарайтеся попередити їх.

Нагадаємо, 4 типи жінок, яких чоловіки буквально готові носити на руках.

Раніше Знай.uа повідомляв про знаки Зодіаку, які не залишать без уваги жодного чоловіка.

Знай.uа писав, психологи пояснили, чому ми не йдемо з нещасливих відносин.