Американський співак Джастін Бібер, який за чутками нещодавно таємно обвінчався з коханою моделлю Гейлі Болдвін, шокував фанатів вражаючою зміною іміджу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що виконавець не лише обрізав своє довговате волосся, але майже повністю поголився.

Більше того прихильники зірки відзначають, що це він зробив у власній ванній кімнаті.

Новою зачіскою співак порадував шанувальників бо, на радість багатьох з них, адже дівчата з усього світу чекали на цей крок.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Боже, невже ми більше не побачимо це засмальцьоване неохайне волосся", "Наші молитви були почуті, Джастін Бібер підстригся", "Гейлі, ти зробила неймовірне, як тобі вдалося умовити його?", - писали шанувальники співака у коментарях під світлиною.

Цікаво, що така зачіска повернула співака до його початкового стилю - тому, завдяки якому багато років тому його впізнала громадськість.

Разом з тим варто відзначити, що відомий американський співак Джастін Бібер та його наречена Хейлі Болдуін ще не встигли одружитися, але вже посварилися через Селену Гомес. Принаймні, так вважають шанувальники зірок та журналісти жовтої преси.

В цю драму довелося втрутитися навіть знаменитому батьку дівчини, колишньому чоловікові Кім Бессінгер.

Історія сталася під час ланчу з батьком Хейлі, містером Стівеном Болдуїном. Все проходило добре, зіркова пара спокійно їла, вони жартували, спілкувалися. Тим не менше, за словами очевидців, щось вийшло з-під контролю. Про це пишуть американські таблоїди.

"Між Хейлі і Джастіном виникла суперечка, в ході якої Бібер дуже різко жестикулював руками. Через деякий час до їхньої розмови втрутився батько дівчини", - заявив офіціант.

Тим часом, поки сам Джастін знаходився весь на емоціях за столом, батьку Хейлі довелося відвезти доньку, яка ледь не розплакалася і привести до тями.

Останнім часом Джастін часто сумує за Селеною Гомес — своєю колишньою дівчиною, і дуже переймається за її здоров'я, що, звичайно, не подобається його нареченій. Це вже друга сварка за тиждень.

Нагадаємо, фанати шукають принади Брежнєвої, але не знаходять.

Як повідомляв "Знай.ua", Гомес в психлікарні розсекретила стосунки з дорослою жінкою.

Також "Знай.ua" писав, що розкрито секрет ідеального тіла Дженніфер Лопес.

З ким зустрічається Селена Гомес і на кому одружився Джастін Бібер?'