Українці гарячково готуються до Хеллоуїну, який настане вже ось-ось, 31 жовтня, чекати лишилося усього пару днів.

Хелловін

Однак напередодні костюмованої вечірки варто дізнатися більше про це яскраве і незвичайне свято.

Якщо говорити про традиції цього дня, то строгих канонів у свята не існує. Однак існує кілька забобонів про те, що категорично не можна робити в свято, щоб не накликати на себе лихо.

Людині не можна обертатися у цей день, якщо під час нічної прогулянки ви почули за своєю спиною чіткі наполегливі кроки. Вважається, що це мертві душі вирішили за вами постежити.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Хелловін

В ніч Хеллоуїна не можна сушити білизну на вулиці або на балконі. Людина, що одягне такі речі буде притягувати нещастя до себе та своїх близьких. Якщо ви забули зняти білизну перед настанням "страшної" ночі, то доведеться все перепирати заново. Вода змиє усю негативну енергію.

Хелловін

Нагадаємо, дуже мало часу залишилося до найстрашнішого свята року — Хелловіна, у світі відзначають 31 жовтня. До нього також приєднались і українці. Магазини і торгові центри переповнені всіляким декором та тематичними костюмами, а у покупців просто розбігаються очі.

Хелловін

Експерти порівняли ціни та розповіли, що нині в тренді та скільки це коштує, - пише Сегодня.


Як писав раніше Знай.ua, Хеллоуїн – час експериментів. При цьому вони не обов'язково повинні бути трудомісткими.

Макіяж для Хеллоуїна

Підбірка цих фото покаже, що вдалий макіяж становить половину успішного образу. До того ж, його можна виконати дуже легко. Достатньо володіти мінімальними навичками малювання і бурхливою фантазією.

Макіяж очей у даному випадку може бути будь-яким. Головне – виділити губи червоною помадою, затушувавши куточки тональним кремом і додати дві вертикальні смуги олівцем на підборідді, як у ляльки. Для більш повного образу можна намалювати веснянки і виділити брови незвичайним кольором.

Макіяж на Хелловін

На Хелловін можна зобразити на своєму обличчі справжню картину всесвітньо відомого художника або ж, якщо дозволяє зовнішність, самому перетворитися на його автопортрет.


Також Знай.ua писав про те, що Хелловін – одна ніч у році, коли дорослі і діти можуть наряджатися, веселитися, їсти солодощі і ні перед ким виправдовуватися.