Житель Британії зробив гучну заяву про те, що на нього напав фантом

У мережі навіть з'явилося відео, на якому нібито вдалося сфотографувати чудовисько. За словами самого автора зйомки, фантом давно живе в печері і при будь-якій можливості заявляє про своє існування.
Стало відомо, що подія сталася 17 вересня в Південному Уельсі.

Жертвою паронормального явища став місцевий мисливець, який прогулювався околицями. Коли з цікавості він заглянув в одну з печер, там на нього чекав привид. На той момент у очевидця під рукою була камера, за допомогою якої він хотів зняти саму печеру, але несподівано вдалося побачити щось страшне.

Дух, присутній на відео, став об'єктом обговорення користувачів соціальних мереж. Коментатори розійшлися в думках, проте більшість повірили британцеві і намагалися дізнатися, як можна більше про чудовисько.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще


Сам же чоловік не розгубився і після своєї пригоди звернувся до уфологам, щоб прояснити ситуацію. Він розповів, що бачив темний вигляд у вигляді фігури в самій печері. Саме вона і вдарила його по голові. Також він упевнений, що своєю появою сильно розсердив примари, чим і викликав його захисну реакцію.

Нагадаємо, привид врятував дитину від смерті.

В Інтернеті активно поширюється відео, на якому дівчина дивом уникає смерті. Хтось загадковий, що рухається з нелюдською швидкістю, рятує дівчину за секунду до того, як її вдарить автомобіль. Також швидко незнайомець зникає в темряві.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Дніпрі намагаються позбавитися від "будинку-примари".

Знай.uа писав, що названі знаки Зодіаку, яким неймовірно щастить.