Легендарний британський актор Деніел Крейг, який став відомим насамперед завдяки ролі Джеймса Бонда, перелякав фанатів своїм зовнішнім виглядом.

Про це повідомляє Сlutch.

Відомо, що ще у вересня в актора та його дружини народилась дитина. Схоже, що саме обов'язки молодого батька надто виснажили актора, адже часу на догляд за собою фактично не вистачає.

Зокрема, на днях у мережі з'явились фотографії на яких британського "Бонда" просто не впізнати, адже він повністю змінив зовнішність.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Повідомляється, що чоловік перебував у Міжнародному аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку. Сам він тримав дитину на руках і готувався до посадки на рейс.

Чоловік намагався не виділятись серед інших оточуючих та тримав голову постійно опущеною, проте уважні папараці все ж сфотографували його.

Побачивши знімки зірки, деякі шанувальники Деніела Крейга були шоковані, адже їх кумир виглядав дуже старо і неохайно. Деякі користувачі мережі навіть заявили, що незалежно від обставин в публічних місцях знаменитостям слід виглядати бездоганно і завжди стежити за своїм зовнішнім виглядом.

"Я не розумію, що це таке взагалі? Куди подівся сексуальний і чарівний Джеймс Бонд? На фотографії я бачу тільки старого дідуся, який збирається на сімейний відпочинок з молодою коханкою. Це ж як треба не стежити за собою, ганьба!", "Я не розумію, Ден дійсно думав, що ця кепочка зробить його невидимим? Така дурна і одночасно смішна ситуація. Якщо ти знаєш, що вийдеш в люди, будь добрий виглядати належно. Ти ж кумир для мільйонів, врешті-решт!", "Ще пару років тому я дорікала свого чоловіка, що він не виглядає, як Джеймс Бонд. Тепер, мабуть, варто йому подякувати за це. Як він змінився, жах", - заявили користувачі, не приховуючи свого обурення з приводу побаченого.

Деякі фанати навпаки відзначили, що він звичайна людина та не зобов'язаний постійно ідеально виглядати. Досить хоча б просто стежити за собою. Логічно, що чоловік втомлюється і вже не може так багато часу приділяти самому собі.

Більше того були й так, що говорили доволі неочікувані речі. Так. вони писали, що зовнішній вигляд чоловіка – це його особиста справа і він не зобов’язаний постійно красуватися в якихось хитромудрих нарядах перед публікою. Також фани, точніше, деяка їх частина, спробувала виправдати зірку, оскільки багато хто з нас теж виходять в магазин або навіть їдуть в подорож в набагато менш охайному вигляді, ніж знаменитість.

Нагадаємо, зірка популярного серіалу вперше став батьком.

Як повідомляв "Знай.ua", найміцніша пара Голлівуду розкрила несподіваний секрет ідеального шлюбу.

Також "Знай.ua" писав, що колишня дівчина Кличка після розставання пустилася берега.

Щасливі батьки Деніел Крейг і Рейчел Вайс помічені на одній з вулиць Нью-Йорка