Житель США з'ясував, що його сина дражнить інший хлопчик у школі. Проте, замість того, щоб відповісти тим же, батько влаштував з хлопчиком розмову по душах. Виявилося, що у сім'ї школяра відібрали будинок, а його самого дражнять за брудний одяг. Після розмови батько твердо вирішив допомогти хлопчикові финансову. І йому це вдалося!

Обрі Делинзер з Техасу відомий не тільки як хороший тату-майстер, але і як, на думку соцмереж, найкращий тато у світі.

Нещодавно чоловік розповів історію про те, як зустрівся з хлопцем по імені Тамаріон, що ображав його сина Джордана. Обрі вирішив з'ясувати, що штовхнуло хлопця до жорстоких вчинків.

Чоловік дізнався, що його самого дражнять за відсутність чистого одягу і взуття, і твердо вирішив допомогти школяреві. На відео видно, як Обрі відправляється з Тамаріоном на шопінг.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

В описі ролика Делінзер розповів, що сім'я Тамариона зараз переживає важкі часи.

Вчора я вирішив провести трохи часу з розбишакою, який знущається над моїм сином. Просто щоб з'ясувати, чому він це робить. Дізнався, що його самого дражнять за відсутність чистого одягу і взуття. Я знову запитав"Чому?" І дізнався, що у його сім'ї зараз складні часи, вони зараз безхатченки. Все стало логічним… Ми й гадки не маємо, через що проходять ці діти, тому що багатьом з нас просто наплювати… І це зовсім не рідкість для багатьох людей. Так що я провів з ним багато часу, роблячи покупки і навчаючи його тому, що значать самоповагу, впевненість у собі, моральність і єдність.

Після цього Обрі запустив для сім'ї Тамаріона збір і за п'ять днів їм вдалося зібрати 24 тисячі 500 доларів . Ці гроші повинні допомогти сім'ї підлітка стати на ноги. А Тамаріон і Джордан тепер друзі!

Нагадаємо, у Маріуполі чоловік спробував відучити свого сина від куріння несподіваним способом.

Раніше Знай.ua повідомляв, голуб-алкоголік "кадрить" самок на сайті знайомств.

Також Знай.ua писав, такі фото роблять вас найгіршою людиною в Instagram.