Кілька тижнів тому житель Лас-Вегаса (штат Невада, США) помітив і зняв на відео відразу кілька невпізнаних літаючих об'єктів. НЛО оточили одну з офісних будівель, розташованому на території міста. Здивований, очевидець передав відео уфологам, які уважно вивчили матеріал і прийшли до несподіваного висновку.

Згідно з висновками уфологів, кораблі могли прибути з так званого «Району 51», де активність НЛО – не такий вже й рідкісний випадок. У «Зоні 51» вони зустрічаються в рази частіше, ніж на решті території США.
Існує теорія, згідно з якою, на надсекретній військовій бази, розташованій в зоні 51, американський уряд тестує інопланетні технології.

Дехто вважає, що експерименти проводяться не без участі представників позаземних цивілізацій, а можливо, і самими прибульцями з інших галактик.

Вивчення в багатоповерхових підземних бункерах потерпілих крах НЛО, досліди над інопланетянами, дослідження телепортації і подорожей у часі, місце засідання «світового уряду» — з цим об'єктом, загубленим в пустелі американського штату Невада, пов'язано безліч різноманітних легенд, давно вже стали частиною місцевої масової культури. Про нього знімають фільми та серіали, роблять комп'ютерні ігри, створені гігабайти різноманітних «теорій змови», але уряд США, як і раніше тримає в таємниці, що ж насправді зараз відбувається в «Зоні 51».

https://www.youtube.com/watch?v=3YkcSrWt7v0

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

А от самим ставати прибульцями і відвідувати незвідані людством планети, вчені не радять. Так, раніше Знай.юа писав, що землян на Марсі чекає «Чорнобиль і Хіросіма» разом, і візит на Червону планету, найімовірніше, виявиться смертельним.

В цей час, безстрашні інопланетяни, які явно менш уразливі, ніж ми з вами, прямують до самого Сонця, про це ви можете прочитати в нашій недавній публікації. Відомий уфолог Скотт Ворнинг заявив про непізнані літаючі об'єкти поблизу розпеченої зірки, що освітлює і зігріває нашу галактику. Розміри НЛО вражають, уфолог заявляє про те, що, ймовірно, позаземна цивілізація є поруч з нами.

Раніше повідомлялося, що вчені підрахували, скільки живих об'єктів теоретично можуть перебувати в галактиці Чумацький шлях, крім землян. Йдеться про мікроорганізмів, здатних переміщатися з однієї планети на іншу, тим самим поширюючи життя. Можливо, мікроскопічні інопланетяни вже оселилися на вашому підвіконні …