1. Розкажіть начистоту. Якщо ви виступаєте в ролі зрадника, необхідно розповісти все начистоту. Краще людина пізнає гірку правду ніж солодку брехню. У будь-якому випадку, вас легко можуть вивести на чисту воду, і рано чи пізно це станеться.

2. Очікуйте емоційної реакції з боку іншої людини.Визнання в зраді не змінить ситуацію на краще миттєво. Так, варто вислухати все, що про вас думає ця людина, адже ви цього заслужили. До речі, і це теж варто прийняти, хочете ви цього, чи ні.

3. Попросіть вибачення. Це цілком очевидно, але, на жаль, іноді люди не роблять цього. Ваш підхід у даному випадку вплине на те, чи ви будете прощені і зможете рухатися далі. Ви не зможете дізнатися, пробачать вас чи ні не спробувавши вибачитися. Люди бувають різні, як і реакції на одну і ту ж ситуацію.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

4. Вибачте самого себе. Якщо ви втратили довіру, ви, швидше за все, будете настільки каятися, що насилу зможете пробачити самого себе. Хоча каяття є важливою частиною відновлення відносин, ви повинні прийняти і пробачити самого себе після всіх ваших зусиль змінити ситуацію.

5. Розкажіть іншій людині про ваше життя. Кожен з нас намагається приховати ту або іншу особисту інформацію. Але на одну мить вам потрібно відкритися людині, щоб знову заслужити його довіру. Це допоможе знову зблизитися з людиною, якій ви зробили неприємно.

Нагадаємо, для того, щоб викликати у людини відчуття злості - іноді не обов'язково придумувати хитрий план. Астрологи заявляють, що кожному знаку Зодіаку потрібен свій підхід, і деякими хитрощами можна вивести з себе кого завгодно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що від кольору і розміру вашого гаманця залежить те, наскільки він буде сприяти поповненню вашого бюджету, так що настійно радимо дізнатися, який колір притягне гору грошей в кашему гаманцю.

Знай.uа писав, які фото делаеют вас непривабливими в очах інших пользовтелей мережі. Так, кожен любить себе по-своєму, але деякі люблять занадто сильно перестаратися.