Соцмережі заполонила нова оптична ілюзія, яка з'явилася з неосяжних просторів реп-музики.

Музикант MartyMula виклав в Twitter загадкову фотографію, на якій зображена якась частина тіла з волоссям.

На перший погляд здається, що це потилиця дівчини з коротким волоссям і довгою шиєю. Але чим більше розглядаєш фото, тим більше сумніваєшся.
Навіть сам автор публікації здивувався тому, що побачив і прокоментував свій пост так: "Що за фігня, я думав, що це її шия".

Фотографія швидко стала вірусною і зібрала понад 70 тисяч лайків, 32 тисячі ретвітів і 750 коментарів. Інтернет-користувачі негайно почали висувати свої версії. І хоча більшість не бачать нічого, крім шиї, висувалися й інші оригінальніші припущення: "витріщався на це досить довго, і якщо це не шия, то я тупий", "Я думав, що це був парик на чиїйсь руці", - пишуть коментатори.

Зрештою знайшовся користувач, який розгадав загадку.
"Думав, що це якась дівчина з довгою шиєю і коротким волоссям, пошкодженим від теплового впливу :) :). Однак це дівчина з довгим волоссям і ідеальної талією :) :)", - написав він.

Після цього більшість фоловерів MartyMula заявили, що також зрозуміли, що зображено на фото. Але знайшлися і такі, хто продовжував стверджувати, що бачить на знімку виключно шию, і нічого крім шиї.

"Навіть після того, як ви сказали, що це спина, я все одно бачу шию!".
А інші, прочитавши підказку, всеодно не можуть розгледіти талію: "Тепер мені знадобилося 30 секунд, щоб розглндіти талію і зрозуміти, як я бачила до цього шию".

Деякі читачі з продовжували стверджувати, що бачать шию навіть після того, як їм пред'явили героїню фото:

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

А що бачите ви?

Нагадаємо, раніше в соцмережі опублікували варіацію оптичної ілюзії з розмитими різнокольоровими плямами на світлому фоні. Автор запевняє, що картинка зникне на ваших очах, якщо якийсь час у неї вдивлятися, головне не відводити погляд, а дивитися в одну точку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", недавно популярною стала фотографія, на якій незрозуміло, яка голова належить хлопцеві, а яка дівчині.

Також "Знай.ua" писав, ентузіаст-розробник Пітер Норрбі створив новий додаток для iPhone з оптичною ілюзією.