Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Каньє Вест знову став мемом. Винен у цьому Трамп

Буквально за пару днів фотографія президента США Дональда Трампа на зустрічі з репером Каньє Вестом розлетілася на меми. Так, на знімку артист показав політику концепт нового літака iPlane 1, який повинна зробити Apple.

Однак користувачі соціальних мереж уявили, що насправді Вест продемонстрував йому фото російського президента Володимира Путіна, своєї дружини Кім Кардашьян або популярні меми.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Також користувачі звернули увагу на те, що на початку бесіди репер розблокував свій iPhone з допомогою вкрай ненадійного пароля — шість нулів.

Принтер безнадійно закоханий в один-єдиний картридж

Зараз набирає все більшої популярності дивний, але універсальний мем про принтер, який сходить з розуму по картриджу magenta. Варто відзначити, що принтер вже потрапив у мем про невірного хлопця, в сцену зі «Спанч Боба» і навіть у WikiHow. І якщо ви коли-небудь працювали в офісі, то точно знаєте про що йдеться.

Як пише в Twitter Know your meme, magenta — термін, що означає ряд пурпурових кольорів. Так само називають один із картриджів для струменевого принтера. Жарт полягає в тому, що при відсутності такого картриджа деякі принтери відмовляються роздруковувати документ, навіть якщо кольоровий друк при цьому не потрібен.

Неймовірно, але публікація про принтер набрала більше 14 тисяч апвотів і сотню коментарів про тих, хто не з чуток знає про те, як часто закінчується magenta і скільки через це виникає проблем. Потім magenta потрапила і в інші відомі меми. Наприклад, в той, де дівчина підозрює свого хлопця в тому, що він думає про інших пані. Але він в ліжку думає про Magenta.

Деякі юзери вже пророкують мему величезну популярність, адже на WikiHow з'явилася інструкція, як стати популярним на Reddit. І так, там теж потрібна magenta.