Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Найсмішніші меми про Кокоріна і Мамаєва

Як відомо, 8 жовтня поліція Москви порушила кримінальну справу стосовно нападника петербурзького «Зеніту» Олександра Кокоріна і півзахисника «Краснодара» Павла Мамаєва.

Футболісти напали на голову департаменту автомобільної промисловості і залізничного машинобудування Міністерства промисловості і торгівлі Дениса Пака і гендиректора ФГУП «НАМИ» Сергія Гайсіна. Крім того, повідомляється про побиття тими ж водія ведучої Першого каналу Ольги Ушакової кількома годинами раніше.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

В мережі ця новина відразу стала приводом для глузувань і новий мемів. Так, спортсменів порівнюють з Олександром Петровим і Русланом Бошировим, що підозрюються Британією в отруєнні екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля, а також знаходять зв'язок між бійкою футболістів у кафе і перемогою Хабіба Нурмагомедова над Конором Макгрегором на турнірі UFC 229.

Хлопець намагався втекти від розлюченої курки та став зіркою Інтернету

Зараз всі користувачі мережі сміються над роликом, герой якого намагався втекти від дуже злої курки. Відео опублікував американець Boaz Marbach у своєму Twitter.

22-річний чоловік написав, що у нього на роботі є курка, яка постійно атакує його, як тільки він випускає її з загороди. На опублікованих кадрах видно, як сердита курка бігає за чоловіком. За кілька днів ролик подивилися три мільйони разів. Крім того, їм поділилися майже 100 тисяч разів.

Варто відзначити, що в коментарях моментально з'явилось безліч жартів про скажених курей.