На проекті глядачів чекає захоплююче шоу

Король десертів


В ефірі 10 жовтня учасників "Короля десертів" чекають нові випробування, про які вони тільки могли мріяти. минуло випуску їм належало догодити Владу Ямі, який замовив торт до річниці весілля.


Судді не обмежуються ідеями, і готують претендентам на перемогу нові квести, більш складні і захоплюючі. Їм не прощають помилок, адже замовляють десерти обрані клієнти, тому такого права у них немає. Підтримуючи бадьорий дух кулінарів, ведучий Володимир Остапчук оголошує їм нові умови, які з кожним разом шокують глядачів.

Учасник шоу

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

У новому випуску гостями проекту стануть актори серіалу "Школа" Ліза Василенко, Ганна Тринчер, Олександр Петренко, Арно Борошні і Ірина Кудашова. Чим тільки не будуть дивувати: дивовижні кейк-попси, брауні, трюфелі. Завдання учасників – допомогти акторам в приготуванні того, що скажуть судді. Єдиний нюанс – допомагати вони зможуть тільки підказками, адже сьогодні їхнє місце на кухні зайнято.
Крім цього їх чекають ще два випробування. Доведеться розділитися на дві команди і групами приготувати торти для Тетяни Вербицької.
Відзначимо, що в останній раз ніхто не пішов з проекту, тому претендентів на перемогу залишилося також п'ятеро: Руслан Вичеров, Антон Лінда, Рузанна Щербина, Наталія Микулич і Олег Чередниченко.

Нагадаємо, раніше Астаф'єва розповіла, як Playboy змінив її життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Фреймут на телебаченні і вдома: чоловік веде здивував всю країну.


"Знай.uа" писав, українцям пообіцяли випуск з родзинкою "Танці з зірками".

Ефір відбудеться під темою "Рік, який змінив моє життя". Зіркові учасники з допомогою танцю покажуть телеглядачам ті переломні моменти, які сталися в їхньому житті.

Глядачі дізнаються, чого коштувало Michelle Andrade залишити життя в Болівії і переїхати в Україну, а Ігорю Ласточкіну, що виріс в небагатій родині, досягти успіху і стати гумористом.