Актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс вживали марихуану і брали спільні ванни після закінчення знімальних днів, працюючи над "Грою престолів".

Про це повідомляє портал Vulture.

Так, вона розповіла, що за час зйомок у культовому серіалі стала справжньою подругою з Мейсі Вільямс. Зокрема, вони полюбляли разом ночувати та вживати марихуану.

"Мейсі і я завжди ночували разом, коли ми знімалися. Або коли ми просто виявлялися в одному місті. Ми просто сиділи, їли, дивилися тупі відео і вживали траву. Я не знаю, може, мій менеджер мене вб'є за те, що я це розповідаю. Ми ще брали спільні ванни і чесали один одному лиця косметичними пензликами. Це було весело", - розповіла актриса.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто відзначити, що 22-річна Софі Тернер зіграла в серіалі "Гра престолів" Сансу Старк. У свою чергу 21-річна Вільямс - її молодшу сестру Арью.

Разом з тим варто відзначити, що раніше фанати "Гри престолів" пережили неприховану радість, адже творець культового твору назвав дату виходу нової книги.

Як багато хто вже знає, ця книга буде присвячена історії становлення будинку Таргарієнів.

Письменник також виклав у відкритому доступі частину книги, тому вже відомо, що книга розповідатиме про події, що відбувалися за століття до описаних в циклі "Пісня льоду і полум'я".

Цікаво, що раніше Мартін зізнався, що робота над томом його "ледь не вбила", тому він сподівається, що шанувальники оцінять титанічну роботу. Наостанок варто додати, що всього автор запланував два томи з "сотні сторінок матеріалу, який або взагалі ще не був ніде опублікований, або публікувався, але в сильно скороченому вигляді".

До слова, популярна британська актриса, зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, в черговий раз вразила шанувальників своїм струнким і спокусливим тілом.

Молода зірка з'явилася на вулицях Парижа без бюстгальтера, чим шокувала багатьох місцевих жителів. Тернер одягла чорний строгий піджак на голе тіло, так що всі охочі могли роздивитися її принади.

Нагадаємо, буфера зірки "Гри престолів" оживили центр Парижа.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Гри престолів" вперше показала коханого.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Гри престолів" розповіла про зустріч з голим Бібером.

Топ фактів про фільм Гра Престолів.