Вчені в черговий раз зайнялися дослідженнями чаю

На цей раз експерти дійшли висновку, що саме зелений чай протистоїть ожирінню і допомагає корекції фігури. Для лікувальних цілей рекомендують вибирати натуральні сортові чаї. Такі результати оприлюднили вчені з Пенсільванського Університету.
За їхніми відомостями, в зеленому чаї міститься специфічне речовина, яка сприяє наш організм скидати зайві кілограми.

Це відбувається за рахунок переробки жирів і запобігання засвоєння ліпідів. Якщо щодня вживати зелений чай, всі негативні речовини з легкістю будуть виходити з організму. Щоб підтвердити свою гіпотезу, вченим довелося провести ряд досліджень на мишах. Для цього гризунів поділили на дві групи, які сиділи на висококалорійної дієти. Одних піддослідних поїли зелених чаєм, а інші вживали тільки жирну їжу.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Як і очікувалося, представники першої групи гризунів змогли скинути вагу на відміну від другої. Щоб користуватися таким властивість зеленого чаю радять приймати до 10 кухлів в день. Такого об'єму буде достатньо, щоб підтримувати свою фігуру в формі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вибрати стиглі і корисні банани. Про користь бананів відомо всім. Цей солодкий продукт завоював майже весь світ. У м'якоті банана багато мінералів і вітамінів, але найголовніше, що вони смачні і забезпечують відчуття ситості і завжди під рукою. Банани відрізняються за кольором, але це пов'язано не тільки зі зрілістю плоду.


Як повідомляв портал "Знай.uа", молодша красуня Джулія Робертс розкрила секрет швидкого схуднення.


"Знай.uа" писав про топ-7 корисних властивостей солодкої картоплі. Батат, або солодка картопля — це коренеплід родом з Перу і Колумбії, далекий родич звичного нам картоплі. Бульби батату довжиною 30 см. Плоди соковиті, з ніжною м'якоттю і тонкою шкіркою. В наших краях батат зустрічається найчастіше на полицях гастрономів і делікатесних бутиків. Картоплю можна запікати, смажити, варити суп і навіть робити з нього чіпси.