Відома українська співачка Настя Каменських вкотре похизувалась стрункою фігурою в купальнику.

Відповідні знімки з'явились на її Instagram-сторінці.

Наразі відома співачка перебуває на відпочинку в американській Каліфорнії, де зовсім нещодавно презентувала свою нову пісню на іспанській мові під назвою "Peligroso" на одному з місцевих телеканалів.

Крім того вона не забуває радувати своїх прихильників яскравими та гарячими фото з відпочинку в одному лише купальнику. Так, зовсім нещодавно у неї на сторінці з'явились знімки, на яких артистка прхмзувалась хорошою фізичною формою в одному лишень яскраво-рожевому купальнику. Артистка зробила селфі, засвітивши пишні форми та струнку талію.

Також зірка сфотографувалась під час відпочинку на пляжі. Каменських позувала перед камерою у закритому червоному купальнику. Артистка постала перед прихильниками без макіяжу та з буденною зачіскою, що аж ніяк не повпливали на сексапільний образ зірки.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який днями засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве селфі з пишногрудою моделлю. На знімку, який Потап опублікував у своєму Instagram, він позує в компанії світловолосої дівчини з величезним декольте і стрічкою "Міс Земля Венесуела".

Зазначимо, що менш, ніж за добу фотографія зібрала понад 20 тисяч лайків і безліч захоплених коментарів від шанувальників. Судячи з геолокації, Олексій Потапенко зустрів біляву красуню в аеропорту Маямі. До речі, шанувальники поцікавилися, чому це "Міс Земля Венесуела" з'явилася в такому вигляді в аеропорту. В коментарях також пропонують Потапу "замутити з нею".

"Забери її в Україну", "Замути з нею", "А вона прямо в аеропорту так ходить?", "Потап, твоя Настя найкраща", "Потап, як завжди красавелла", "Це вам не міс Україна", "Льоша, бери на підтанцьовку", "Ох і міс", "Задоволений як березневий кіт", "Оце так баба", "Настя красивіша", - пишуть фолловери Олексія Потапенка в коментарях до селфі.

Нагадаємо, Настя Каменських шокувала фанатів новим образом.

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських з Потапом засвітили відверті фото.

Також "Знай.ua" писав, що Потап ощасливив фанатів новиною.

NK — PELIGROSO