Хлопець песпівав "Панду" у стилі відомих співаків


Ліричний текст і приємна на слух мелодія пісні «Панда» знайомі кожному з нас. Так, у мережі вона прозвучала в стилі Розенбаума, Боярського і Стаса Михайлова.


В черговий раз про нещасливе кохання заспівав блогер NECHAEV. У мережі його знають завдяки точним пародіям голосів відомих виконавців. Ролик ще тільки набирає перегляди. В YouTube його прослухали вже більше 9 мільйонів разів.


Молодий блогер уявив, як би звучала "Панда", якщо б її виконали зірки, яким вже за 40. Хлопець настільки талановита спародіював відомих співаків, що часом навіть складно відрізнити його голос від оригіналу.


Відомо, що NECHAEV переспівав пісню Монеточки «Кожен раз» голосами рокерів. Завдяки цьому виступу він і став популярним. Популярна пісня прозвучала в стилі БІ-2, «Мумій Троля», Бориса Гребенщикова, Діани Арбеніної, Віктора Цоя, В'ячеслава Бутусова і багатьох інших.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще


Нагадаємо, раніше блогерша пояснила, чому Ксенія Бородіна жахлива мати. Так, в одному зі своїх постів вона пригадала історію, коли буквально всі передплатники Бородіної намагалися довести їй, що не варто дозволяти 3-річній дитині смоктати соску. Ксенія у відповідь у дуже грубій формі спробувала донести, що чхати хотіла на думку інших.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарний американський репер Eminem Маршалл Метерс на своєму YouTube-каналі презентував новий кліп. Черговий хіт артист зняв на сингл Lucky You, який записав спільно зі Joyner Lucas. Кліп стрімко зібрав мільйонні перегляди і в черговий раз порадував шанувальників. Нагадаємо, що пісня Lucky you вийшла на недавньому альбом виконавця, який має назву Kamikaze.


Також Знай.uа писав про те, що не так давно у російському дитячому таборі "непристойного підтексту" заборонили пісні Бузової і Кіркорова. В довершення адміністрація табору також склала список слів, які не повинні звучати в піснях.