У мережі з'явився другий офіційний трейлер фільму "Дике поле", який зняли за романом відомого українського письменника Сергія Жадана "Ворошиловград".

"Дике поле" – екранізація культового роману Сергія Жадана "Ворошиловград". Твір у 2010 році отримав премію "Книга року BBC", а у 2014 році на честь десятиліття премії роман був відзначений нагородою "Книга десятиліття".

Також стало відомо, що у новому трейлері грає композиція харківського гурту "Мандри Керуака" на вірш Жадана "Будда". Головну роль в екранізації "Ворошиловграда" зіграв Олег Москаленко. Також у ролях – Руслана Хазипова, Олексій Горбунов, Володимир Ямненко та інші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато фанатів були вражені новиною про те, що британська акторка Хелен Міррен знову з'явиться на екранах. Як повідомив HBO, в основу чотирьох епізодів картини покладені відносини імператриці з її фаворитом Григорієм Потьомкіним, якого зіграє Джейсон Кларк. Відповідно роль імператриці Катерини II дісталася Міррен. Перші костюмні знімки вже опубліковано у Twitter.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

У мережі вже з'явилася інформація про те, що серіал буде присвячений останнім рокам життя Російської імператриці, а в основу чотирьох епізодів ляже історія її стосунків з Григорієм Потьомкіним, якого зіграє Джейсон Кларк.

Варто нагадати, що зараз у мережі активно обговорюється нова українська комедія "Пригоди S Миколая", яка чудово доповнить різдвяно-новорічні свята. Зазначимо, що у кінострічці знялися українські знаменитості.

Зокрема, Маша Єфросиніна та Василь Вірастюк. Зірки перевтілилися у незвичайні для глядачів образи, які неодмінно запам'ятаються кіноманам. Так, у середу, 3 жовтня, на відеохостингу Youtube з'явився трейлер довгоочікуваного фільму.

Нагадаємо, названо актора на головну роль нового шедевра Стівена Спілберга.

Як повідомляв Знай.uа Поланскі зніме фільм про шпигунство і антисемітизм.

Знай.uа писав, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.