Шокуюча новина прозвучала на великобританському радіо. Радіоведучий в прямому ефірі повідомив на всю країну, що він хворий невиліковною хворобою. У нього діагностували рак. Але він не впадає у відчай і готовий боротися до кінця. Впевнений, що переможе страшну хворобу і вже планує повернутися до роботи на початку нового року.

Відомий британський радіоведучий Марк Редкліфф повідомив у прямому ефірі Бі-бі-сі, що у нього рак.

"Я впевнений, що ви зрозумієте: мені доведеться зникнути на деякий час, щоб все це залагодити. Хвороба знайшли дуже рано, тому все має бути добре", — сказав Редкліфф.

Він підкреслив, що планує повернутися до роботи на початку 2019-го або в кінці поточного року. Все буде залежати від його стану. У соцмережах фанати бажають провідному здоров'я та якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Сподіваємося, операція Марка пройде успішно і він як і раніше буде радувати британців своєї приємною промовою і жартами. Бажаємо одужання ведучому, нехай сила його духу буде незламною і допоможе пройти через всі труднощі. Швидка реабілітація і повноцінне життя - це все, що ми хочемо побажати талановитому діджею.

"Знай.ua" також повідомив: суміш Бузової з Кіркоровим: Волочкова добила фанів своїм вокалом. Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова зі шкіри лізе, щоб всілякими способами привернути увагу до своєї персони. Незважаючи на те, що її маніакальне бажання розкарячиваться в шпагаті де попало встигло добряче набриднути громадськості, балерина не залишає цього заняття і наполегливо завалює соцмережі фото своїх разкарячек, за що отримала прізвисько - Анастасія Шпагатовна.

"Знай.ua" раніше писав про зірок: жорстока і нещадна: культова актриса знову з'явиться на екранах. У мережі вже з'явилася інформація про те, що серіал буде присвячений останнім рокам життя Російської імператриці, а в основу чотирьох епізодів ляже історія її взаємин з Григорієм Потьомкіним, якого зіграє Джейсон Кларк. Філіп Мартін стане режисером серіалу. Однак дата випуску першої серії поки що залишається в секреті.