У британському місті Сент-Атан, графство Гламорган, хомячок оселився в машині у жінки і завдав їй шкоди на кілька тисяч доларів. Про це повідомляє видання Metro.

Повідомляється, що 43-річна британка Аманда Джонсон купила хом'яка для своїх дітей. По дорозі зухвалий звір утік і сховався десь в глибині машини. Аманда поставила вісім пасток, але хом'як так і не попався.

Протягом наступного тижня злісний пухнастик перегриз ремені безпеки і дроти, а також знищила одну з подушок безпеки. В автомайстерні сказали, що Аманді потрібно повністю міняти ремені безпеки та сидіння автомобіля.

Хом'як все ще в автомобілі і продовжує тероризувати британку. Аманда висловила свій жаль тому, що купила машину всього чотири місяці тому. Однак, вона висловлює дивовижне милосердя по відношенню до хом'яка.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"Незважаючи на пошкодження, мені б дуже хотілося знайти хом'ячка живим і здоровим", — говорить вона.

Раніше повідомлялося, що африканська пума, яка втекла з приватного подвір'я, наробила великого переполоху в підмосковному селищі Одинцово.

пума

З самого ранку в понеділок, 1 жовтня, з Одинцова почала доходити інформація про африканську пуму, яка вільно гуляє по району. Очевидці викладали фото і відео, на яких видно, що хижак безперешкодно вивчає округу.

У процесі променаду тварина забрела на приватну територію, де крім господаря будинку, його дружини та дитини жили дві собаки і кіт (який благополучно уникнув зустрічі зі своїм далеким родичем). Пума схопила одного з псів за загривок, через що собака почала пронизливо хрипіти. Господар будинку Олексій Миранков почув дивні звуки, але ніяк не очікував побачити таке на своїй ділянці!

Нагадаємо, масова навала кіз не на жарт налякала жителів США.

Раніше Знай.ua повідомляв, науковці знайшли на морському дні безсмертну істота.

Також Знай.ua писав, в українській столиці стартував довгоочікуваний марш за права тварин.