Працівники заповідника у Китаї зафіксували у своєму відеоматеріалі одну з власних черепах, яку раніше 3 місяці ніяк не хотіли впускати до іншим представників цього роду тварин. Проблема полягала в тому, що істота виявилася мутантом і з появи на світ у неї виявилося 2 голови що поставило в ступор адміністрацію заповідника.

Незважаючи на аномалію, незвичайна черепашка проіснувала більший період, ніж їй пророкували наукові працівники. І, очевидно, що вона як і всі живі істоти може розмножатися.

У липні 2018 роки в заповіднику мегаполіса Шанжао, в глибинці провінції Цзянсі з'явилася на світ черепашка, яку експерти негайно відселили від інших, повідомляє DailyMail. Новонароджена істота виявилося мутантом, і її відмінна риса помітна всім: у черепахи дві голови.

Тільки після закінчення 3 місяців, працівники показали улюбленця вченим. Істота-мутант відносилася до типу червоновухих черепах. З першогопогляду нічого ніяк не виділяла її від інших черепашат, крім двох голів.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Однак неприродності можливо знайти, наприклад коли подивитися на черепаху в її переміщенні. Незважаючи на однаковий панцир, кожна з двох голів здатна регулювати лише по одній парі лап, а внаслідок цього в переміщеннях улюбленця є дивацтва.

Але незвичайній тваринці дуже йде порівняння з героями легенди Крилова «Сузір'я, пухлина і щучка». Черепашка, що аж до цих часів ніяк не набула назву, чудово переміщується відповідно до пластмасового басейну, де в основному проводить своє дозвілля.

Співробітники заповідника ніяк не інформують про, стать мутованою черепахи, і про її здібності до розмноження. Але також ніяк не хочуть переселяти її до інших черепах. Згідно їх слів, істота ніяк не винесе всі тяготи життя в дикому середовищі, і воно можливо здатне поширити мутований ген.

Проте боязнь вчених і адміністрації заповідника виправдана. Згідно судження біолога Цзян Цзянпина з Китайської академії наук, зміна зоологічного виду обумовлено або генетичною патологією, або негативними умовами знаходиться навкоишній сфері.

Ймовірно, вона не буде жити так само довго, як звичайні. Зазвичай червоновухі черепахи в дикій природі живуть до 30 років, - пояснив Цзянпін журналістам.

Втім, незважаючи на погляди запеклих власників, двох голова черепашка все ж породжує зацікавленість у інших мешканців заповідника.

Як правило, існування звірів з відхиленнями обчислюється місяцями, і ніяк не з дня на день, а внаслідок того тримісячне тварина з заповідника може бути причисленна до мутантів-довгожителів. Але науковці ніяк не очікують великих результатів.

Нагадаємо, черепашка-ніндзя показала рибаку, хто хозяїн в ставку.

Також портал Знай.uа писав, що мережу потрясла мила сутичка кота і тюленя, відображена випадковими перехожими.

Як повідомляв портал Знай.ua,величезна черепаха окупувала причандали британки, слабкодухим не дивитися