Вже в грудні цього року світ побачить п'ятий сезон культового "Чорного дзеркала". Точна дата виходу першої серії поки не називається, але, швидше за все, фанати зможуть насолодитися улюбленим видовищем вже 29 грудня. В цей день виходили всі попередні сезони.

Цікавішим за все в новому сезоні стане те, що глядачі зможуть безпосередньо включитися в сюжет серіалу і впливати на дії героїв. Як стверджує Bloomberg, компанія Netflix активно працює над інтерактивними проектами.

Netflix вже пробував щось подібне з деякими дитячими передачами, а на каналі HBO Стівен Содерберг випускав інтерактивний серіал "Мозаїка". Очікується, що "Чорне дзеркало" буде справжнім проривом у цій сфері, вивівши интерекативное кіно на абсолютно новий рівень.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше повідомлялося, що незабаром на екранах з'явиться шостий сезон "Карткового будиночка", який повинен стати заключним. На платформі Netflix легендарний серіал буде доступний з 2 листопада. А поки що світ побачив трейлер, в якому немає Кевіна Спейсі.

"Картковий будинок"

Як відомо з тизера, в новому сезоні героїня Робін Райт Клер Андервуд стає президентом США. Колишній протагоніст, герой Кевіна Спейсі Френк Андервуд, за сюжетом, загинув.

Помічники Клер не задоволені її вчинками на посаді глави держави. А президент Росії Віктор Петров (який підозріло схожий на Путіна) зазначає, що вона поводить себе, як гангстер. Також у тизері видно, як розбивається вікно в машині Клер.

Робін Райт у серіалі Картковий будиночок

Нагадаємо, в мережі опублікували перший трейлер біографічного мюзиклу "Рокетмен" ("Людина-ракета") про творчий шлях легендарного Елтона Джона.

Раніше Знай.ua повідомляв, в мережі опублікували трейлер культового детектива "Холмс і Ватсон".

Також Знай.ua писав, актор кіно і театру Ендрю Лінкольн у дев'ятому сезоні попрощається з роллю головного героя Ріка Граймса у "Ходячих мерців", позбавиться від образу шерифа, але це зовсім не повинно означати, що він йде з серіалу.