В мережі опублікували перший трейлер біографічного мюзиклу "Рокетмен" ("Людина-ракета") про творчий шлях легендарного Елтона Джона.

Ролик зявився на відеохостингу YouTube "Paramount Pictures", 1 жовтня.

У новому фільму роль британського музиканта виконав Терон Еджертон.

Елтон Джон

Створював картину режисер Декстер Флетчер, у фільмі також знялися Брайс Даллас Ховард (Шелла Айлін Дуайт, мати музиканта), Річард Медден (Джон Рейд) і Джеймі Белл (Берні Топін).

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, вихід фільму на великі екрани запланований на 16 травня 2019 року. Над створенням сценарної адаптації працював письменник Лі Хол. Терон Еджертон в одному з інтерв'ю охарактеризував майбутню картину як "фантастичний мюзикл".

Дивіться: перший трейлер до фільму про творчість легендарного британського музиканта

Легендарним "Сімпсонам" 30

Улюблений серіал святкує ювілей. Видання The New York Times проаналізувало, як розвивалися улюблені герої з плином часу.

Нагадаємо,улюблений серіал повертається на телеекрани. У мережі опублікували трейлер тизеру культового детективу "Холмс і Ватсон".

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний Том Хенкс приміряв неочікуваний образ, яким його ще ніхто не бачив. 62-актор перевтілився у ведучого надпопулярного американського шоу.

Також Знай.ua писав про те, що масажист з США подав позов до суду на актора Кевіна Спейсі. Позивач, ім'я якого не розголошується, звинувачує голлівудського актора в сексуальних злочинах проти нього, які той зробив в 2016 році.

Дивіться: Елтон Джон "Can You Feel the Love Tonight"