Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Таємні пристрасті і переваги можуть відбирати сили і час, зробити вас безпорадними перед підступністю інших. Здоров'я: слід бути дуже обережними, несподівано може погіршитися здоров'я, і ​​це погіршення вплине не тільки на вас, але і на оточуючих. У справах слід остерігатися порушення закону, про небезпеку вас обов'язково попередять, прислухайтеся до порадника! У любові настане етап закінчення певного циклу. Відпустіть все, що вичерпало себе. Чим швидше ви переживете біль втрати, тим раніше у ваше життя прийде майбутнє. Спостерігайте, у ваше життя може прийти людина, яка розкриє всі принади нового життя. Порада: присвятіть цей тиждень спільній, командній праці, і виконуйте найскладнішу роботу, яка іншим не під силу.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня). Слід бути уважним до своєї поведінки. Може ви стали вимагати надмірної уваги до себе, забули про інших? Присвятіть цей тиждень допомозі іншим! Однак не варто забувати і про своє здоров'я, займіться нетрадиційними енергетичними техніками зміцнення здоров'я і знаходження гармонії. Вибуховий характер може привести до труднощів. Особисту справу слід відкласти на другий план, зайнятися родиною, своїм внутрішнім світом, улюбленою справою. Менше проявляйте інтересу до зовнішнього світу. У любовних справах можливо викриття обману вашого партнера. У будь-якому випадку не варто бути надто довірливими в цей період. Порада на тиждень: візьміть час на роздуми і втечу у себе. Попереду величезний ривок вашого духу до світла і силі.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Тиждень буде наповнений подіями, що вимагають відновлення справедливості, честі. Вперед до перемоги. Ви отримуєте справжнє благословення і підтримку бойового духу. У здоров'я слід співвідносити яскраві бажання з можливостями. Більше це стосується сексуальної сфери. Перезбудження може нашкодити здоров'ю. І народженим під заступництвом Бога Купало так само слід більше часу приділити своєму внутрішньому світу, відійти від соціальної активності. Час зупинитися і подивитися на небо... Щодо любові можу потішитити, все йде до створення сімейного союзу, а якщо у вас тільки зав'язалися стосунки, вони впевнено і вірно прийдуть до довгостроковості та стабільності. Чоловікам, які мають дітей, слід замислитися, чи правильно вони виконують батьківські обов'язки? Порада: займіться на цьому тижні якимось ремеслом і рукоділлям. Це допоможе вам глибше піти в стан медитації і пізнати свій внутрішній світ.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня). Цей тиждень принесе вам життєві зміни, в результаті яких відкриються нові можливості і здібності. Рекомендую приділити питання психологічного комфорту, не зайвим буде прийом заспокійливих. Спалахи гніву можуть нашкодити. Не піддавайтеся інстинктам. У справі ви підійшли до життєвого перехрестя. Час вибору подальшого шляху. Зверніться в думках до вашої дороговказної зірки, попросіть підказку. У любовних питаннях слід взяти паузу. Те, що відбувається зараз - наслідок яких - то минулих подій, і у вас не досить сил для кардинальних змін. Не руйнуйте нинішнє, а й не намагайтеся пробити лобом стіну. Порада: не затримуйтеся будинку, домашні справи можна переробити швидше і розчинитися в активному соціальному просторі.