Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня ОВЕН

Цього тижня зірки радять Овнам поспішати повільно, тоді можна все встигнути. До кінця цього періоду сім'я принесе вам багато радості, а від друзів ви отримаєте безцінну допомогу.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні Тельцям потрібно подбати про себе. На роботі зараз ви не дуже помітний співробітник, але ваші подвиги ще попереду. Зверніть увагу на стосунки з рідними.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні на Близнюків чекає багато роботи і роз'їздів. Зате в кінці тижня всі навколишні будуть бачити в вас незамінну людину і героя праці.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня РАК

На цьому тижні Раки, як і раніше, затребувані. До вихідних ви злегка стомитеся від такої великої кількості спілкування. Наприкінці тижня віддайте перевагу розвагам, це допоможе відновити сили.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня ЛЕВ

На цьому тижні Леви знайдуть своїх однодумців. Можливо, вам доведеться з кимось розірвати відносини. Ваша інтуїція давно підказує, що ви чужі один одному.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня ДІВА

На цьому тижні Дівам потрібно навести порядок у всьому. Робота з паперами, філософські думки і схильність до самоти приведуть Дів у рівний і усміхнений настрій.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня ТЕРЕЗИ

На цьому тижні Терезам необхідно запастися силами. Намагайтеся, щоб робочі і домашні справи не перетиналися і щоб у вас були тихі і затишні вечори.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня СКОРПІОН

Цього тижня Скорпіони і в справах, і в любові будуть довіряти лише собі самим. Іноді не зайве запитати поради у інших. Мова йде, насамперед, про самотніх Скорпіонів.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні у Стрільців на роботі і в особистому житті буде все спокійно. Ближче до кінця тижня ви отримаєте приємний подарунок від незнайомця. Проте будьте обережні.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня КОЗЕРІГ

Цього тижня зірки радять Козерогам насолодитися осінню. Намагайтеся провести якомога більше часу з сім'єю і з друзями. На роботі чекайте дрібних неприємностей.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня ВОДОЛІЙ

На цьому тижні Водолії налаштовані на рішучі зміни в кар'єрі і матеріальному становищі. Невдоволення ситуацією все частіше буде заводити вас у віртуальний світ.

Гороскоп на тиждень 1-7 жовтня РИБИ

На цьому тижні Риби будуть шукати потрібну інформацію, яка може дати правильну пораду. Родичі образяться на вас, якщо ви не зробите якихось заспокійливих кроків.