У неділю, 30 вересня, відзначають свої іменини за церковним календарем Віри, Надії, Любові і Софії.

Ці дівчатка дуже мудрі, а в дім приносять затишок і благополуччя. За традицією, іменинниці Віри, Наді, Люби і Софії відзначають свій день Ангела цілих три дні поспіль.

На іменини їм прийнято дарувати ладанки й ікони Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, а ті у відповідь пригощають дарувальників пирогами. Іменинницям також слід сходити до церкви і попросити про здоров'я, благополуччя і любов.

Заміжнім жінкам в цей день потрібно поставити в церкві дві свічки біля ікони Ісуса Христа і ще одну - вночі у коровай і 40 разів прочитати слова про спокій. На ранок коровай слід розділити між усіма членами сім'ї, включаючи домашніх улюбленців. Завдяки цьому обряду в будинок приносять спокій і затишок.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

У церкві треба помолитися біля ікони трьох великомучениць, попросити, віри, сили, здоров'я, любові, благополуччя. Біля ікони Софії просять здоров'я дітей та жінок, а також зачаття дитини.

Так сьогодні в Україні у православних християн прийнято відзначати день святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії.

Сьогодні вітають з іменинами дівчат і жінок по імені Любов. З цим днем пов'язано безліч прикмет і традицій.

Ім'я Любов з'явилося у слов'ян в результаті перекладу грецького імені Агапе. Дівчата з таким ім'ям, як вважається, відрізняються життєрадісністю, добротою і жіночністю.

Привітання з іменинами Любові

Мила Любочка, вітаю тебе від усієї душі. Бажаю тобі світлих і радісних моментів життя, щасливих подій і чудових ідей, чудового настрою та яскравих емоцій, вірної любові і виконання заповітної мрії.

***
Дорога Любонько, я тебе вітаю і хочу побажати завжди кохати та бути коханою, ні в якому разі не втрачати надії і віри у себе, прагнути до високих успіхів і заповітних бажань, не втрачати своє щастя і удачу ніколи.

***
Дорога Любонька, я тебе вітаю від душі і бажаю тобі світанків щастя і любові, великих перемог і успіхів, щирих і веселих емоцій, доброї вдачі та чудового настрою, чудових ідей і бадьорого самопочуття.

Нагадаємо, магія чисел керує нашим життям, фахівці стверджують, що саме вони впливають на нашу долю найбільше. Як номер квартири впливає на твою долю.

Раніше портал "Знай.uа" сообщал, ім'я впливає на долю людини, впевнені астрологи. Тому, на їх думку, правильна характеристика імен і розуміння їх сумісності можуть розповісти про відносини дуже багато.

Також портал "Знай.uа" писав, які імена заборонені в різних країнах.