Поплярный американський репер Lil Wayne випустив свій довгоочікуваний альбом Tha Carter V у п'ятницю, 28 вересня. Повідомляється, що цей альбом планувався вже 4 роки.

Новий альбом - це продовження попереднього Tha Carter IV 2011 року. Його не могли випустити 4 роки через контрактні споріи між репером і Cash Money Records, а також через особисту ситуацію між репером і лейблом Birdman. Репер подав в суд на лейбл, щоб розірвати контракт.

Оскільки спадщина Уейна дуже сильно закріпилася, Tha Carter V як і раніше буде грати невід'ємну роль у створенні нового етапу знаменитої кар'єри 504.

"Я перфекціоніст, я не знаю, що це для мене - якесь велике повернення, або, може бути, якесь велике падіння назад або щось ще, - але це змушує мене думати щось нове, і я готовий", - розповів він Billboard.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Уейн підтвердив реліз відео, яке поширене в Twitter на цьому тижні (25 вересня).

"Цим альбомом я даю вам більше, ніж собі", - сказав він.

"Це роки роботи ... які ви будете слухати. Сподіваюся, вам це сподобається, вам не обов'язково це має подобається, але я все-таки сподіваюся, що вам сподобається".

Раніше ми писали, що під час концерту в Москві, Росія невідомий чоловік напав на американського репера Даніеля Ернандеса, відомого під псевдонімом Tekashi 6ix9ine. Про це повідомляє TMZ.

Невідомий прорвався на сцену і спробував збити з ніг репера. Tekashi69 залишився стояти, а до бійки приєдналася його команда — вони почали лупцювати чоловіка. Пізніше його зі сцени вивела охорона.

При цьому самому нападникові дісталося набагато більше, ніж музикантові.

Також ми повідомляли, що популярний американський репер і продюсер Шуг Найт буде засуджений до 28 років позбавлення волі за вбивство. Повідомляється, що Найт уклав угоду зі слідством.

Нагадаємо, легендарний друг Тупака проведе залишок життя у в'язниці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" репера "Хаскі" повісили в Москві, поліція на вухах.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Lil Peep і XXXTentacion подарували фанатам пісню з того світу.