Скандальна українська письменниця Лариса Ніцой в черговий раз звернулась з гнівним посланням до акторської групи "Квартал 95", розкритикувавши коміків за російську мову.

Про це вона написала на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, вона відзначили, що гумористи постійно намагались балансувати на межі любові українських та російських глядачів, проте останнім часом їм це вже мало вдавалось.

Вона відразу ж нагадала, що перша "ластівка" пролетіла зовсім нещодавно, коли один з провідних акторів студії зазначив, що охоче говорить на російській мові.

"95-тий квартал, вас розвели як лохів. Використали, як презервативи. До сьогодні 95 квартал намагався балансувати між українською і російською публікою. Треба, щоб квиточки різні глядачі купували, тож московський гумор присмачували сльозливою пісенькою про Україну і думали, що це і є український патріотизм. Довгий час так і канало. Перший ляп відбувся з Кошовим, який заявив, що українську знає, але принципово нею розмовляти не буде. Краще б уже мовчав", - наголосила вона на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Показати ще

Крім того вона нагадала, що Квартал повинен більше уваги прибіляти вивченню української мови, а не знімати ролики, які будуть "розбурхувати" суспільство ще більше через мовне питання.

Більше того у подібних роликах вона помітила заклик для всіх українців говорити виключно на іноземній мові та забути про використання рідної.

"Ну і другий ляп, конкретний, по вуха, усього Кварталу - замість вивчити мову й об'єднатися з Україною, 95 квартал знімає свіженький ролик і влаштовує мовний срач. Ціле кіно знімає. І ніби все в ньому правильно сказано: олігархи ділять країну, ділять народ, ділять мову, щоб нас, українців розсварити. Однак, вийшла нестиковочка. Ролик із такими правильними словами насправді про що? Про те, щоб Україна й українці й надалі не говорили українською мовою", - пояснила письменниця.

Вона також прямо звинуватили "Квартал 95" у злочині проти всієї української нації. Адже на думку скандальної письменниці студія працює виключно задля повного знищення та викорінення української мови зі вжитку громадян.

Слуга народу 3 новий тизер

Нагадаємо, 95 квартал вступився за Кошового.

Як повідомляв "Знай.ua", Ніцой закликала звільняти вчителів.

Також "Знай.ua" писав, що Ніцой розкритикувала Кошового, у мережі назріває скандал.