1. Цінуйте свої зусилля. Вже сама готовність зрозуміти, в чому ви сильні, а чого слід приділити більше уваги, робить вас сильним человеком. Для цієї вправи вам знадобиться внутрішня витримка. Не забувайте підбадьорювати себе і пам'ятайте, якою ви прекрасна людина.

2. Записуйте все, що ви робите. Щоб визначити свої сильні і слабкі сторони, згадайте заняття, в яких ви часто берете участь або від яких отримуєте найбільше задоволення. Протягом тижня записуйте всі дії, які ви робите протягом кожного дня, оцінюючи їх від 1 до 5 за шкалою одержуваного задоволення.

3. Перейдіть до переоцінки своїх цінностей. Часом досить важко розпізнати свої сильні і слабкі сторони, не визначивши перед цим свої основні життєві цінності. Під “цінностями” розуміються переконання, які формують ваші думки про себе, про інших людей і про навколишній світ. Вони складають основу вашого підходу до життя.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

4. Вивчіть свої відповіді на предмет присутності певного шаблону.Після переоцінки своїх цінностей пошукайте у своїх відповідях наявність схожестей. Наприклад, ви захоплюєтеся Біллом Гейтсом і Річардом Бренсоном за їх підприємницьку жилку і креативність.

5. Визначте, чи не йде ваше життя врозріз з вашими переконаннями. Іноді люди виявляють свої недоліки, коли з якоїсь причини їх життя не збігається з їх основними цінностями. Життя у згоді зі своїми цінностями зробить з вас конгруэнтную особистість, що, в свою чергу, підвищить ваше почуття задоволеності і успіху.

Нагадаємо, що астрологи упевнені, що тривалість життя людини безпосередньо залежить від того, під якою зіркою він народився. Адже ще здавна люди були впевнені, що на їх здоров'я впливають саме небесні світила, а тривалість і доля вже наперед закладена творцем

Як повідомляв портал Знай.uа, ім'я впливає на долю людини, впевнені астрологи. Тому, на їх думку, правильна характеристика імен і розуміння їх сумісності можуть розповісти про відносини дуже багато.

Також портал Знай.uа писав, що редакція Clutch довідалася в астрологів, що обов'язково потрібно зробити восени 2018 року кожному знаку Зодіаку. Подробиці читайте матеріалі.