Меми не тільки можуть розсмішити, але і розповісти про те, що відбувається в світі на даний момент. Про теми, які підірвали інтернет і найпопулярніші меми читайте у підбірці від Знай.uа.

Український поліцейський став зіркою через безглуздий випадок

Не так давно в соцмережі Twitter з'явилася фотографія, на якій співробітник української поліції випадково бризнув собі в обличчя газовим балончиком. Знімок став приводом для численних жартів про невдалу ситуацію і швидко розлетівся на меми та фотожаби.

Нагадаємо, що цей випадок стався 17 вересня під час сутички між співробітниками правоохоронних органів і активістами радикальних груп у Києві. Більшість жартів користувачів були присвячені пільгам, які отримують постраждалі при виконанні своїх обов'язків українські силовики. Також деякі користувачі пофантазувати про те, яка рідина може перебувати в балончику

Відвідувачі Pikabu відфотошопили епічний кадр, уявляючи, в якій ситуації герой міг направити балончик прямо собі в обличчя. А один з користувачів Reddit запропонував «поліпшити» зображення. Він замінив балон на єдинорога, що вивергає веселку.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Романтичний відпочинок Путіна і його соратників

Останні пару тижнів користувачі мережі сходять з розуму від романтичного відпочинку президента РФ Володимира Путіна, керівника ФСБ Бортникова і глави Міноборони Шойгу. На знімках видно, як глава Росії подорожує по горах, катається на катері і вивчає тувинські ліси.

Варто відзначити, що ці карди відразу ж стали основою для смішних фотожаб, які враз стали вірусними.

Зокрема, господар Кремля фактично відразу ж став героєм таких фільмів, як "Залізна людина", "Горбата гора" і "Люди в чорному".

Крім того, користувачі заявили, що при можливості, Путін змусив би навіть траву і камені платити податки в бюджет, тому що прості росіяни і так живуть за межею бідності.