Польські волонтери порадували простою людською добротою. Так, небайдужі люди врятували незрозуміле волохате чудовисько з будинку господаря-алкоголіка. Бідне створіння було повністю покрите величезними шматками вовни і трохи нагадувало собаку.

Перед тим, як тварина потрапила до добрих руки ветеринарів, вона не могла самостійно рухатися і нормально ходити в туалет через вовняні обладунки.

Фахівці обережно поголили тварину, зрізавши з її тіла майже два кілограми втоптаної вовни — половину всієї ваги, як виявилося, собаки. Після цього з'ясувалося, що під дредами ховався справжній красень — хто б міг подумати!

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Волонтери не знають, скільки часу тварина залишалася без догляду, але, мабуть, це був дуже довгий термін. Тепер малюку нарешті належить дізнатися, що таке турботливі руки господаря.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені нагодували восьминогів екстезі, щоб подивитися, що буде. Зараз вже відомо, що американські вчені опустили декількох восьминогів у ванну, яку перед тим заповнили метилендіоксіметамфетаміном, більш відомим як MDMA.

Через деякий час тварини стали частіше взаємодіяти між собою і торкатися один одного агресивними способами.

Варто нагадати, що п'ять пакетів загальною вагою 5,4 кг знайшли в аеропорту у валізі транзитного пасажира, що летів з Варшави до Тель-Авіву. У столичному аеропорту Бориспіль працівники прикордонної служби виявили і вилучили партію кокаїну вагою п'ять кілограмів.

Про це в середу, 19 вересня, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. Наркотики були виявлені увечері 18 вересня під час перевірки багажу, який слідував транзитом з Варшави до Тель-Авіву.

Нагадаємо, поїлки для собак містять смертельні інфекції.

Як повідомляв Знай.uа мурофілактика: кішки проти серцевих захворювань.

Знай.uа писав, такого ви точно не бачили: свиня опанувала скейтборд і стала зіркою мережі.