Модниці постійно придумують щось нове, щоб прикрасити себе, але часто їх фантазія переходить всі межі розумного. Якщо раніше представниці прекрасної половини людства часто заплітали живі квіти у волосся, то цього разу в хід пішли цілі букети, які часом сягають метра у висоту.

Зустрічайте новий тренд в соцмережах! Він готовий розбавити похмурі осінні дні. в мережі модниці масово діляться новими фото з дивакуватими зачісками.

зачіска з квітами

Користувачка гонконгського "Twitter" Тейлор R розмістила свій знімок, де поставила на голову пляшку і обплела її волоссям. А композицію увінчала квітами і супроводила хештегом #FlowerVaseHair. А також фразою про те, що всі ми тепер можемо "носити сади на голові".

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

І ідея просто розлетілась по соцмережах. Коритувачки швидко перейняли ідею та тепер демонструють і свої витвори у себе ж на голові.

Вони переплітають їх стрічками, закріплюють гумками і експериментують з композиціями.

Можливо, подібне не всім припаде до смаку, але дівчат у гонитві за прекрасним не зупинити.

Адже їх надихнули, ні більше ні менше, Бейонсе і Ріанна. Зірки з'явилися зі складними зачісками, прикрашеними квітами, на обкладинках Vogue Us і British Vogue в минулому місяці.

Дивіться: Як зробити бант із волосся. Поради перкурів

Нагадаємо, екстравагантний британський дизайнер Крістофер Кейн випустив лімітовану колекцію туфель, прикрашених звичайними губками для миття посуду.

Як раніше повідомляв Знай.ua, чоловіки розповіли, що вони ненавидять в жіночому гардеробі.

Раніше портал Знай.ua писав, що експерти розповіли, як не стати справжнім посміховиськом та яких помилок слід уникати при створенні образу.