Навіть самий недорогий, куплений по акції, парфум може зберегти вам аромат на тривалий час, якщо дотримуватися шести простих правил.

Правило №1. Тривалість аромату залежить від умов зберігання

Ніколи не зберігайте флакон у ванній, це місце частих перепадів температур і підвищеної вологості. І ніколи не ставте свій улюблений парфум на підвіконня і будь-яке інше місце, куди потрапляють сонячні промені. Зберігати флакон слід в темному і прохолодному місці, наприклад, в ящику вашого туалетного столика або в тумбочці. Головне, щоб тумбочка або туалетний столик був розташований подалі від батареї.

Правило №2. Наносіть парфуми на точки пульсу

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Це такі місця на нашій шкірі, де судинна сітка максимально наближена до нашої шкіри. Точки імпульсу знаходяться на згині ліктів, зап'ястях і потилиці. Кров, яку переганяють судини, дуже тепла, і це тепло допоможе парфуму краще розкрити свій аромат.

Правило №3. Волосся довше за шкіру зберігає аромат

Тільки розпорошувати треба правильно: не просто попшикати на волосся, а "створити хмару" – розпорошити парфум на відстані витягнутої руки і пройтися крізь парфумну хмару.

Правило №4. Аромат парфуму працює не відразу після розпилювання

Багато хто думає, що душитися треба в самий останній момент, за пару хвилин до зустрічі з подругами або якого-небудь заходу. Це найпоширеніша помилка. Аромат вашого улюбленого парфуму буде більш стійким, якщо ви його розпилите на себе відразу після душу. Від вас буде пахнути дуже довго. А якщо розпорошувати парфум за кілька хвилин до заходу – це тільки скоротить "чутність" аромату, у якого і без того короткий цикл життя.

Правило №5. Парфум не любить самотності

Він погано працює самостійно, йому потрібні друзі: молочко, зволожуючий лосьйон, ароматизований гель для душу, пудра. Парфум не справляється зі стійкістю аромату і його повноцінного розкриття, якщо ви використовуєте його окремо від догляду за шкірою.

Правило №6. Парфум любить спокійних і терплячих

Ніколи! Запам'ятайте! Ніколи не тріть ті місця, куди бризнули парфум. Всі верхні ноти аромату парфуму зникають в небуття після рясного тертя, а нижні ноти – протягом півгодини пропадають. Терти ділянки шкіри, куди розпорошили парфум, категорично не можна! Якщо вже дуже сильно свербить у вас, видаліть надлишок вологи – просто акуратно промокніть ватним диском.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про 3 головні помилки при використанні парфумів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зробила велика Коко Шанель для світу моди.

Також портал "Знай.uа" писав, про 5 секретів краси Вікторії Бекхем.