Напевно, ви стикалися із проблемою того, що під час приходу нового сезону, виникає чимало проблем із вдалим підбором образу.

Кожна пора року вимагає свого стилю та гармонійних поєднань, тому сподіваємося, що ці поради будуть корисними для вас. Прості поради, що допоможуть вам виглядати на всі сто підготували дизайнерки Вікторія Богдан і Олександра Морік для Gazeta.ua.

стиль

Вузькі джинси

Мабуть, кожна з вас в якийсь період свого життя обожнювала цей елемент гардеробу. За словами експерток, цей тренд протримався в топі дуже довгий час. Зараз дизайнери рекомендують джинси класичного крою, колір на ваш вибір - чорні, сині, білі, головне, щоб були зручні в носінні і хорошої якості. Такий фасон прекрасно поєднується з каблуками, кедами, простими футболками і ошатними блузами. Якщо ви не дуже любите класичні силуети, то актуальні будуть джинси з легкою потертістю, бахромою.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Великий шарф

образ

Окрім того, що багатьом цей елемент одягу подобається зовні, він також доволі практичний. Однак, від таких шарфів доведеться відмовитись. Великий шарф також покине модні тренди. Зараз краще віддати перевагу більш елегантним і жіночним моделям. Підбирайте шапку і шарф за колірною гамою, але при цьому різні за елементами. Це зробить образ більш цікавим.

Альтернатива: дизайнери рекомендують модницям носити шарфи яскравих соковитих відтінків, які при цьому будуть гармоніювати з основним вбранням.

Велике та широке пальто

пальто

Велике і масивне пальто зараз вже складно назвати трендовою річчю. Хоча протягом декількох сезонів такі пальто користувалися великою популярністю, зараз же вони втратили свою актуальність. Їм на зміну прийшли стильні та елегантні моделі з розширеною лінією плечей.

Альтернатива: яскраве пальто. Варто сказати, що при виборі пальто велику роль грає матеріал і виробник. Навіть трендовий крій не врятує виріб, якщо буде погана тканина.

Прямі брюки довжини по "каблук"

образ

Цього року всесвітні модні будинки, які завжди пропонували класичні силуети в своїх показах, відмовилися від добре знайомого офісного стилю. Модницям варто звернути увагу на більш вільні моделі із завищеною талією і укороченими силуетами брюк.

Альтернатива: не зациклюватися тільки на класичному чорному кольорі. Можна вибирати яскраві: електрик, соковитий рожевий, зелений та інші.

"У цьому сезоні не забувайте експериментувати з кольорами і відтінками. Не бійтеся підібрати взуття та аксесуари різних тонів"

, - коментують Вікторія Богдан і Олександра Морік (VMMA).

Шуба з лами

шуба

Цей елемент одягу часто викликає чимало запитань, оскільки не усім він до вподоби. Такого хутра на вулицях міст стало настільки багато, що модні експерти вирішили визнати його одним з антитрендів.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Як повідомляв Znaj.ua, відома британська співачка Дуа Ліпа похизувалася стрункою фігурою у сукні лондонського дизайнера українського походження Наташі Зінько.

Також Znaj.ua писав про те, що відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїх сторінках в соцмережах.