Позитивні емоції і сміх дуже важливі для людини, а меми - це найкраща можливість посміятися від душі. Знай.uа підготував для вас найактуальнішу добірку смішних картинок.

Настя Івлєєва в інтерв'ю Юрію Дудю

Настя Івлєєва - найвідоміша блогерша в російському сегменті. Вона в черговий раз опинилася в центрі загальної уваги після того, як дала інтерв'ю відомому журналісту Юрію Дудю. У ньому Настя багато говорила про секс і про стосунки з репером Елджеєм. Її дурість, дивні висловлювання і зайва відвертість тут же стали розбирати на меми.

Наприклад, Настя розповіла, як отримала перший мільйон — взяла у знайомого бізнесмена гроші в борг. Бізнес вона так і не відкрила, гроші повертати не збиралася, а в розмові щиро вважала, що гроші вона "заробила".

Також Настя розповіла, що їй подобається оральний секс і секс-іграшки. Вона заявила, що чоловіки з маленькими членами просто приречені.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Кім Кардашьян в Yeezy

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян сфотографувалася лежачи в кросівках її чоловіка Yeezy. Безглузда поза Кім породила сотні мемів і фотожаб.

Відомо, що таким чином Кім рекламувала кросівки Yeezy Butter 350, створені її чоловіком Каньє Вестом спільно з Adidas. Дивна поза нагадала користувачам убитих персонажів відеоігор або людину у непритомності.

Нагадаємо, пародії на Каньє Веста і ввічливий кіт: кращі меми на 20 вересня.

Раніше Знай.ua повідомляв, похороны репера Хаскі і заплаканий кіт: найкращі меми на 19 вересня.

Також Знай.ua писав, "миш", яка "кродеться" і Монеточка на "Полі чудес": найкращі меми на 18 вересня.